IRC-Galleria

muse - map of the problematiqueMaanantai 22.01.2007 21:32

heyy. viikonloppu oli aiika kiva, olin lauantaista sunnuntaihi sannalla. ei tehty sellai mitää erikoista mut oli kivaa niinku aina.
siin la-su yöllä olin kai kuumeessa ja tänää oon sit ollu kotona. ei oo kai enää kuumetta mut vähä paska olo muuten. mut meen silti huomen kouluu, ei himas jaksa olla :D
tänää oon lähinnä katellu voicee. sieltäkä tietenkää voinu tulla mitää hyvää just ku oon kotona. paits yks mansonin video, päivän pelastus melkee.
ja siiiit tein vähä sellast kemman työtä mut no, ei oikee iskeny. kyl viel kerkee ;)
ja sit oon tänää yrittäny lukee yht kirjaa, ku sain tietää et mul on ensviikol äikän kirjaesitelmä. aika vitun jees ku oon ehkä lukenu siitä kirjasta yhen neljäsosan vast. ja on täs muutaki tekemist ja stressattavaa nii kiva viel toiki. ei voi täl menol koht tehä vapaa-ajal muuta ku koulutöitä. et jeejee vois se hiihtoloma tulla jo.

tää on iha paskaa ku tietää et peruskoulu on koht ohi ja sit koulunumerot täytys pitää ylhäällä. nii tulee kauhee stressi ja sit on viel kaikkii kokeita ja esitelmii ja muuta ja tuntuu et mikää ei onnistu ku ois pakko. voisin olla viel kasilla ois tää kaikki vast edes. muustaki syystä kylläki ku vaa koulun takia.
hihhee n. 19 viikkoo koulun loppumisee. voi vittusentää aika menee nopeest.

ja aika vitun ihanaa nytku tulin koneelle nii mese ei toimi =) kiitos miten ihanaa rakastan meseä. se ei kans ikinä voi toimii sillo ku pitäs

ahdistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.