IRC-Galleria

dippadaiPerjantai 26.01.2007 00:19

tänää olin koulussa onneks =)
eipä siel mitää erikoista oikei tapahtunu. ei ois jaksanu taas vaihteeks yhtää opiskella. ruotsin tunnitki meni siihe et ekalla tunnilla ei jaksanu tehä mitää ja mentii karonki kaa käymää yhes vaihees "vessas" ku ei jaksanu olla tunnil. sit tokal ruotsil mentiiki atk luokkaa :D
jaaa sitte muita tunteja oli matikka missä en myöskää oikee jaksanu keskittyy ja sain tehtyy ehkä kaks tehtävää. ja bilsan tunti nyt meni miten meni mutta tylsää seki oli.

juuu sitte koulun jälkee ku käveltii assalle nii sannakultamussukka vähä kaato mut lumihankeen. ja sitte uudestaanki vielä. ja sitte ite vielä vähä kaaduin. että hehhehee =) ja sen jälkee lähin kampaajalle oli aika ihanaa housut ja kengät iha märkinä. MUTTA sanna kosto elää ! vaikka meillä oliki veto (jos saan yli seiskan bilsan kokeest se saa tehä mulle lumipesun), nii kostan tän silti ;D

joo nii sitte menin kampaajalle riksuu, ei hiukset muuttunu kauheesti vähä vaa lyheni ja tällee. ja kampaajan jälkee kävin viel kirpparilla =)

ja nyt olen kotona sitte viettäny laatuaikaa lähinnä dataillen 8) onneks on niin hyvää meseseuraa ;)

hittttto, on se ihmeellistä tämä elämä. kun miettii mite asiat voi muuttuu vaikka vaa parissa kuukaudessa. tai pitemmässä ajassa nyt varsinki. ja et miten on voinu olla niin tyhmä ja sokee joskus. ja miten voi tapahtuu kaikkee kivaa mitä ei aina ees ymmärrä, voi törmätä johonki aika hienoihi ihmisii ja näin. iha puol sattumalta tai sitte tarkotuksella kuka tietää. mutta summauksena tälle höpöhöpölle: onneks asiat ja elämä muuttuu välillä<3 hihheeee mesessä taas tullu vähä kertailtua viime aikaista elämän menoa ===)

mut ! nytseonmoro<3

ps huomenna on perjantai ja sitte viikonloppu jiah !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.