IRC-Galleria

plaaKeskiviikko 31.01.2007 23:50

alkuviikko on täs ollu aika normia. tai no aika paskaa itseasias ku on ollu tylsää koulus ja kauhee stressi kaikesta ku on kokeita ja pitää tehä kaiken maailman koulutöitä jne. että ihanaa olla ysillä. ja luokioon viel oisin menossa että jeah.
juuuu. nooh tänää oikeestaa oli eka sellai kiva päivä :D
koulussa oli iha kivoja tunteja. liikassa saatii luistella vapaasti, äikässä luettii seitsemää veljestä äänee, yhtiksessä tehtii semmosii paritehtävii. sit bilsassa meil oli semmone ihme sijainen, kaipaan melkee meiä oikeet maikkaa :'D jaaa ruotsissa harjoteltii kokeisii. en kyllä siltikää osaa mitää.

koulun jälkee mentii karon ja kristan kaa vahkariin. kierreltii siel ja sit mentii sen jälkee nesteelle syömää ranskikset. juteltii kaikenlaista ja tajuttii esim. et kuinka harvoin vietetää aikaa läykän kylällä ::D
shiiiitten sen jälkee mentii ostaa m-kaupast mässyy ja sit kristalle. syötii ja otettii kuvii ja tämmöstä. oli ihan hauskaa niinkun nyt yleensäki meil on.

siiit ku tulin kotii nii yritin vähä lukee ruotsin kokeisii mut eihä siit mitää taas tullu. en vaa osaa mitää ku en oo tehny läksyjä kunnolla enkä opetellu asioita ajoissa. no mut kattoo nyt jos läpi pääsis, vois sit yrittää tsemppaa ens jaksos =)
koulu on vaa nyt jotenki nii tuskaa, ei jaksais yhtää nähä vaivaa minkää eteen ja kylhä sen sit huomaa numeroissaki.
hehhee ootan tässä vaa hiihtolomaa ku ei jaksais olla koulussa. =)
ahdistavaaaaa.

no mut ei tässä nyt oikei muuta. jos vaikka koht menisin lukemaa. että törö 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.