IRC-Galleria

herätys :oPerjantai 23.02.2007 01:43

nytnytnyt pakko kirjottaa tänne yhestä asiasta. vanha aihe kyllä mutta tärkee mun mielestä.
oikeesti, olkaa kiitollisia siitä mitä teillä on!
niin helposti sitä masentuu jostai pikku jutuista, eikä osaa sillon ajatella mitä hyvää elämässä on. mutta oikeesti, se on vaan niiiiiin turhaa. miks se onki niin, että ku tulee jotai mutkia matkaan tai sillee, nii kaikki huomio keskittyy vaa siihe huonoon asiaan, ja kaikki elämän hyvät asiat unohtuu.
miettikää niinä hetkinä mikä teillä on hyvin. mun mielestä pitäs paljo enemmä osottaa kuinka kiitollinen on vaikka ystävistään. ei ne oo kuitenkaa mitää itsestäänselvyyksiä. mä tiiän sen henk.kohtasesti tavallaa liianki hyvin. silti liian harvoin miettii koko asiaa.
ei oo niin vaikeeta joskus vaikka vaan kiittää. ehkä vähän lässyä mutta ei voi olla tärkeempää ku ihmiset jotka välittää susta ja näin.
ja mitä elämä olis jos ei olis oikeesti ketään? jos kukaan ei viettäis sun kanssa vapaa-aikaa? jos kukaan ei koskaa sanois kuinka hyvä tyyppi sä oot? koskaan ei olis niitä hetkiä kun naurat toisten kanssa jonkun hauskalle jutulle ja tunnet että hitto tää on vaan niin parasta? et koskaan tuntis että kuulut toisten ihmisten elämään ja oot tärkee sellasena ku olet?
ei se olis elämää.

mä jotenki iha kauhistuin nyt ku tajusin miten asiat vois olla. vois olla että ei olis mitää elämää vapaa-ajalla, kukaa ei tahtois olla sun kaa ku et ois nähny mitää vaivaa saadakses kaltaisias ihmisiä elämääs. vittu se olis oksettavaa. ihminen ei pärjää ilman toista ihmistä oikeesti. ilman ystäviä ei voi elää! tai voi toki, mut ei se mun mielestä ainakaa ois elämää jos ei ois niitä kaikkia hienoja hetkiä ystävien kanssa. mun mielestä ainaki jotai parasta on joskus puhua vaa syvällisiä ystävien kanssa ja tajuta et hitto mehä aatellaa asioista iha samallalailla. tai jos ei ajatella samoin, nii ei sekään haittaa. se on hyvä kuulla miten muut asiat näkee.
ja sit ne hauskat hetket, se yhteenkuuluvuuden tunne ku on joku "hauska" inside läppä jota kukaa muu ei tajua. ja ne niin hemmetin tyhmät ja samalla hauskat jutut mitä keksitää vaikka yön pikkutunteina ku oon eka pelattu muutama tunti nintendoa ;)
ja sit myös ne hetket ku joku asia painaa, ja tiiät että on ihmisiä joille voit kertoa niistä asioista. tiiät että sua kuunnellaan ja ymmärretään.
ja mä oon parhaani mukaan yrittäny aina olla hyvä ystävä. ja toivon että ne ihmiset joista välitän myös tietää sen. liian harvoin sitä tulee sanottua kuinka tärkeitä jotkut ihmiset on, mutta toisaalta ei sitä välttämättä tarvii aina sanoa ku sen näyttää jo sillä ku tahtoo viettää aikaa niitten kanssa ja näin. ja eiks se jo osota aika hyvin että välittää ja arvostaa jos tahtoo jakaa elämänsä jonkun toisen kanssa?
joskus vaa huomaa että on ollu vähä tyhmä ja unohtanu haalia suhdetta johonkin ihmiseen. mutta kyllä se on jo hyvä merkki jos tajuaa sen, sit voi vaan tehä muutosta asiaan.

mut jokatapauksessa. kyllä te tiiätte ketä mä tarkotan ku sanon että kiitos kaikesta<3
oon sanonu ennenki ja tulen sanomaan tulevaisuudessa. koska mun mielestä se ei oo liikaa jos aina sillon tällön tajuaa että hitto mullaha on elämässä kaikki aika hyvin, eikä se oo vaan itseni ansiota vaan muutaman muunkin ihmisen.
ja ei sen ehkä oo maailman hienointa kiittää jossai galtsupäivikses, mutta tää nyt on vaa muodollista. niinku jo sanoin nii kyllä se kiitollisuus näkyy iha arjessa ja kaikessa vapaa-ajan vietossa jne.
että näinpä näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.