IRC-Galleria

rairairaiiiiTorstai 08.03.2007 00:00

helöy !
aamu alkoi sillä etten millää meinannu saada itteäni ylös sängystä. ei sinänsä mitää uutta =)
sitte koulua kohti, bussissa yritin opetella ruotsin sanoja mut eihä ne tietenkää mieleen jääny. ekalla tunnilla oli sitte yhtistä ja mentiin sellasta väittelyä ryhmissä, se oli ihan kivaa. sen jälkee oli matikantunti joka meni iha kivasti ku osasin asian.
sittte opoa, ei siellä kummempaa tehty, käytiin vaa läpi jotai hakumonisteita jne. ei hitto ensviikolla jo pitää sitte jo laittaa menemään nää jatko-opiskelu hakulomake hommat. apua =o
tämän jälkeen oli ruokailu. nananamammm söin liikaa salaattia =)
sitte ruotsia ja sanakoe. eheheheh. no osasin mä jotai. kai. vois vaikka alkaa lukee kunnolla.
ja vikana tuntina oli sitte mantsaa ja meillä oli "nyt hiljaa" sijainen. otettii vaa kristan ja karon kaa kuvia tunnilla eikä se sijainen sanonu mitää, ja sitte pojat oli kääntäny luokan kelloa jotai vartin eteenpäin nii päästii sitte aikasemmi :'D ja mikko ja petteri sai jälkkää ku se sijainen vähä suuttu niille =) ihana, aina yhtä hyvin käyttäytyvä luokkamme<3 ollaa varmaa sijaisten pahin painajainen.
9f 4evaaaahhh!!1
ja välkillä oli muute villiä ja haaauskaa kuten aina ;;)

koulun jälkee jäin kristan kanssa läykkään. eka käytii m-kaupassa, sitte mentii vahkarii katsastelemaan, ja sitte takas m-kauppaan. mässäiltii vähä ylläri ja istuskeltiin kylällä ja juteltiin. olihan kivaa juu (::

nyt kotona oon vaa lukenu lehtiä ja ollu koneella ja semmosta =) pitäs vielä lukea äikän sanakokeisiin. huoh koulu huoh, koko ajan jotai pitäis lukea, ei hetken rauhaa ;o

eipä sitte muuta, hennihensyhobitti lopettaa tähän ja menee hikkeilemään äidinkieltä. tididiiii terve !


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.