IRC-Galleria

the darkness - love is only a feelingLauantai 31.03.2007 01:13

heip. odotettu perjantai oli kylmempi kuin eilinen, mutta kiva. viikko mennyt taas kauheen nopeesti, hyvä ja huono asia sinänsä, tällä hetkellä lähinnä tuntuu kivalta.
mutta mitäs tänään. aamupäivällä oli koulussa mantsaa ja yhteiskuntaoppia. oli viimeset yhtiksen tunnit yläkoulussa. aina tuntuu jotenki haikeelta ku jokin loppuu, on se sitte tosiaa vaikka joku kouluaine :D ja nyt varsinki sillee ku oon tykänny yhtiksestä ja se on menny aika hyvin, nii tavallaa tylsää et se loppu. mutta joo en nyt hotnördinä sure enempää kouluaineen loppumista ;--D
iltapäivällä oli köksää joka meni hyvin ja nopeesti. sen jälkee päästii koulusta mutta en jaksanut mennä kotii joten menin c-luokan uskonnon tunnille. :D siellä oli iha kivaa, toimin jossun ja sannan kirjurina ;) tän tunnin jälkee mentiin kylälle. istuskeltiin ulkona ja juteltiin ja semmosta. oli ihan muhoosta.
sitte kotiin ja koneelle. jonkin aikaa datailtuani sain itteni lähtemään koneelta ja menin lenkille. :D nyt taas koneella mutta ei haittaa, tein sentää jotai hyödyllistäki 8)

ihanaa että on viikonloppu taas. oon ollu aika väsynyt koulussa ku oon mennyt vähän liian myöhää nukkumaan ja näin. tosin ei huomennakaa saa kovin myöhää nukkuu ku lähetää aamupäivällä hesaan. :D jeejee pääsen tuhlaamaan synttärirahojani. ja virkistävää päästä lopelta pois.

nyt on ollu aika kiva viikko. on ollut ihanan aurinkoisia päiviä, välkillä on vaan oleskeltu ulkona ja otettu kuvia ja on ollu kivaa. ja kylälläki sata kertaa kivempaa ku voi olla ulkona.
ja sitte tane oli meillä yötä, eilen otiin karon kanssa kristalla ja näin. :D tuntuu jopa ku melkei ois vähä elämää mullaki.
saatiin muuten eilen uuden jakson lukkarit, joka alkaa maanantaina. meidän päivät on kolmeen, kolmeen, kahteen, neljään, kolmeen. iha hyvä lukkari :D ei ainakaa perjantaina neljään, huh.

se ois sitte kuulkaa semmoset 8 viikkoa ja vähä päälle koulun loppumiseen. apua. juteltiin tanjanki kanssa siitä sillo tiistaina, kauheeta kuinka nopeesti viikot menee ja tulee vaan semmonen kauhee tarve että koko ajan pitäis tehdä jotain kavereitten kanssa ku aikaa on niin vähän. ja kyllä mä myönnän että se vähän ahdistaa että meen lukioon kahdestaan kristan kanssa, siis kun nyt on niin tottunu että on yhdeksän tyttöä joiden kanssa on koulussa, ja yhtäkkiä ollaanki vaa kahestaan. mutta eiköhän se siitä. ja siinä on kuitenki se hyvä puoli, että kun on vaan kahestaan nii varmaa tutustuu paremmin uusiin ihmisiin.

joopsis joo. onneks on kuitenki kesäloma edessä. en malta odottaa sitä kun saan varmaan mopon ja pääsen lähtemään vapaasti minne haluan ja milloin haluan. :D
kesällä on tiedossa sitte työn tekoaki, mut ei se haittaa, pakko sitä rahaa on jostai saada. ja on kesässä muutaki, aurinko, kaverit ja kaikki ihana, en jaksais odottaa. <3 mutta ei siihen enää kauan oo ja pitää nyt ottaa kaikki irti ennen koulun loppumista kun saa vielä olla vanhassa koulussa vanhojen kavereitten kaa. :D sen jälkee sitte tulee luultavasti vähä uudet kuviot, mutta se on sitte sillo.

mmh nyt en jaksapa kirjotella muuta. viehkoa viikonloppua kaikille ;) terve ! &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.