IRC-Galleria

in my world.Perjantai 06.04.2007 01:34

heyy.
suoraan sanottuna, tää viikko on ollu aika paskaa. oon onnistunu melkee joka päivä oleen paskapää angstinen pikku teini. mut tälläst tää on joskus.
on vaan taas vaihteeks tupannu ahdistamaan. oon kova liiottelemaan asioita, on tullu huomattua. hankin sen syyn valittamiseen jostain, se ei aina oo reilua muita kohtaan. se että ahdistaa ei kuitenkaa oo mitään itse aiheutettua silleen, tai sille en mielestäni oikein voi mitää. olen huono kätkemään mielentilaani mut myös huono kertomaan asioistani.
mä vaan vihaan sitä kuinka liiottelen asioita. en voi sille mitään, enkä tee sitä tahallani. kuitenkin helposti tunnen vaikka että musta ei oo kellekään mitää iloa, vaikka tiiän ettei se oo totta. tai että elämä on täyttä paskaa, mikä ei 100% varmasti ole totta. tää kuulostaa niin joltai pikku teini-ikäsen valitukselta. mutta mähä täytin jo 16 :o

tällä viikolla olen ahdistunu monista asioita enkä aio kertoa tässä niitä. mutta voin sanoa että olen ottanu kauheen stressin esim. tästä pääsiäislomasta mikä on tietysti naurettavaa. olen taas tuntenut että kaikki muut tekee kaikkea ja mä en. huoh. oon ollu ärsyttävä paska, kun on yritetty sopia jotai oon vaa ollu oksettava pikku valittaja. anteeks kaikilta.

sitten olen alkanu tulla liian perfektionistiseksi mikä on kanssa ärsyttävää. esimerkki: meillä on ollu liikassa telinevoimistelua missä olen huono. oon saanu kauheita ahdistuskohtauksia liikkatunneilla ja oon ahdistunu jo liikkapäivää edeltävänä päivänä. helvetin tyhmää mutta en voi mitää. sitte tekis mieli repiä itteltä hiukset päästä kun en osaa.
stressaan myös jos saan huonoja numeroita kokeista tai jos hiukseni on vaikka huonosti tai en tykkää vaatteita mitkä oon laittanu aamulla päälleni. että oikeesti huoh joku minä :dd

vihaan näitä anteeksi pyyntöjäni/kiittämisiäni gallerian päiväkirjassa mitä aika ajoin harjoitan, mutta silti. anteeks käytökseni tällä viikolla erityisesti eräitä ihmisiä kohtaan.
olen vaan tämmönen, try to accept.

"rakasta mua tai vihaa mua hei kuinka vaan, kai sillä sitten voit jotain uutta saavuttaa."

jau. tästä päivästä vielä sen verran että oli ihan mukava sinänsä. vaikka mä nyt olin taas aika ihana mut kuitenki. kirjastoautossa oleskelua heheh, tuulta ja rakeita ja auringonpaistetta, telinevoikkaa :o, enkkua & mantsaa, catiskaa ja huonohkoa palvelua. mitä muuta tänään. ainiin, keukeu apulanta enkun pikkuaineeni oli very good sanoi pylvinen. wuhuu :D

jeppis keppis. kai sitten täytys sanoa että hauskoja lomapäiviä kaikille. jos vaikka itsekin ottaisin itteäni niskasta kiinni ja lopettaisin tän turhan päiväisen valituksen. ja on loma iha jees, ehkä. saa nyt nähä.
ja kettu mun kurkku on muuten kipeä ja on nuha ja ties mitä. jos oon loman kipeenä nii ammun teiät kaikki :o

eipäs muuta sitte. heimoi. <sydän>

ps. our time is running out. tiktak

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.