IRC-Galleria

the ark - little dysfunk youTorstai 19.04.2007 00:47

tänään sain aikaiseksi ihmeitä, laitoin mopokortti paperit eteenpäin :D vouvou, kohta saan kortin jee. jos nyt pääsen siitä hiton kokeesta läpi :D
olen muutenkin ollut varsin aikaansaava tänään, sovin työharjoittelun ehkä tulevaan kesätyöpaikkaani. kai mä sinne aika varman pääsen, jesh :D

ja totanoinjoo mitäs muuta. aika nööörmääli päivä, paitsi että meillä oli valtakunnallinen matikan koe. että oli ärsyttävää, ensin saatiin eteen paperi missä ei saanu käyttää laskinta ollenkaan. noh, se olikin aika helppo. mutta sitte ku tuli toinen paperi nii innostus latistu, se oliki meinaa iha saatanan vaikee. että ihanaa, en osannu mitään. -.- paitsi että tikkareita oli 8, 4 pistettä hennille, mhahahah!
khähähää rakastan matikkaa melkei.

koulun jälkee krista lähti kotiin (ketun epis meni arkin keikalle!) ja minä ja karo jäätii kylälle, kun vein ne mopokorttipaperit. ja sit takas koululle oi nördejä ja mentii maikun sannan tanjan ja ellun köksän tunneille. oli iha muhoosta.

jepajee eikai tänää sitte muuta erikoisempaa. huomenna on varmaa kiva päivä, liikkaa ja pesistä siis jea. mutta ei kiitos lisää mustelmia jalkaan :D siiitte muutenki kiva päivä kuvista ja kaikkea. päätin että huomenna oikeesti edistyn kuviksessa :D mut kattellaa kattellaa.

oispa jo perjantai ja krisuliinin synttärit. <3
että sitä odotellen.

t-e-r-v-e-<-3

ps. toi the arkin biisi. täysi rakastuminen<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.