IRC-Galleria

muse - gloriousPerjantai 19.10.2007 23:17

hennillä on loma nyt ahh

tänään olin koulus iha idiootti ja väsyny ja pihalla
-en saanu tehtyy sarjakuvaani kuviksessa paljo yhtää ( inspiraatio katos enkä saanu vikaa ruutua tehtyä koska se on tärkeä ruutu sen pitää olla hieno JA kaiken lisäks teki mieli kumittaa pois koko hemmetin sarjakuva ku se on niin huono )
-matikassa en tajunnu tyylii mitää ja kyselin kysymyksiä jotka sai mut näyttämään ja kuulostamaan tyhmältä ( tyhmähän en toki ole ). niin ja puolustin suvin kanssa kovaan ääneen lesbojen ja homojen oikeuksia ja nauroin jollekin maailman tyhmimmille asioille kuten yleensä. sanottakoon nyt tähän väliin että mul on toki aina hyvät jutut ja tekemiset, kuten eilen karvojen nyppiminen pois vieraan pojan paidasta taikka lyijymyrkytyksen saamisen esittäminen. =)
ja sitten mikä parasta
-oli ruotsin uusintakoe ja se oli tismalleen sama koe ku ekallaki kerralla, ei ollu tehty uutta, ja arvatkaa mitä? en osannu siltikää mitää! tein salee samat virheet ku viimekski, tai oikeestaa taisin tehä viel enemmä virheit ku viimeks ku kattelin tota ekaa koepaperii. ahahha :D:D lol joku minä

mut ei se mittää pitää olla pikkase tyhmä tyhmä tyhmä

jeah jeah ON SE ELÄMÄ RANKKAA

mmjepjuu
väsytti iha pikkase koulus ku oon nukkunu täs keskiviikon jälkee tosi runsaasti o: melg
no nyt saa onneks nukkuu ku on loma
mut vois kyl tehä jotai muutaki
ehkä?
kuka ois mun kaa lomal :)(:

mul on tosi tosi tyhmä olo. sellanen mitä kukaan ei halua kantaakseen, ei varsinkaan perjantai-iltana. sellanen olo ku haluis vaan hakata päätä seinään.
masentaa
ahdistaa
ärsyttää
turhauttaa
tjtn

apua a a a a a

ps. ihana biisi ihana muse kuolen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.