IRC-Galleria

"Operaatio Bee"Tiistai 15.07.2008 02:18

Kesäkuun alussa tiedustelumme oli havainnut yksittäisiä vihollisen lentopartioita tontillamme. Emme pitäneet tätä vielä kovinkaa hälyttävänä vaan seurasimme tilannetta.

Vihollisen lentotoiminta alkoi kesäkuun loppupuoliskolla osoittamaan aktiivisempaa toimintaa. Partiomme joutui väistelemään vihollisen yksittäisiä partioita.
Samaan aikaan vihollinen kävi röyhkeämmäksi ja tunkeutui alueellemme ilman lennonjohdon lupaa. Ilmatorjuntamme asetettiin valmiuteen, Kaleva oli asemissa.

Jatkuvan häirinnän vuoksi ylin sotilasjohto päätti kokoontua laatimaan suunnitelmaa ja mietintöä vihollisen tuhoamiseksi. Ilmatilaamme emme voineet pitää enää avoimena.

Jatkluvaan hälytysvalmiuteen kyllästyneenä, päätettiin vihollinen tuhota, käyttäen kemiallisia aseita.

Asevarastoon ostettiin Johnsson Raid 150ml. Vaikuttavana tehoaineena erittäin myrkylliset pyretriinit ja piperonyylibutoksidi.

Alueelle lähetettiin tiedustelupartio, joka löysikin ennakolta havaitussa paikassa erittäin aktiivista vihollis liikettä. Huomattiin myös, että vihollisen lukumäärä oli kasvanut.

Tiedustelun perusteella päätettiin toimia heti kuin mahdollista, jotta vihollinen ei saa etulyönti asemaa. Havaittiin myös, että päiväs aikaan toimiminen on liki mahdotonta.

Hyökkäyshetkeksi päätettiin valita yö tai aamuyö, vihollisen yllättämiseksi.

Omien joukkojen virkeystilan vuoksi hyökkäyshetkeksi valikoitui 14.7 aamu.

Kello 6.30 joukkomme tiedustelivat aluetta, ja huomasivat tilanteen otolliseksi. Vihollinen oli leirissään, eikä toimintaa näkynyt ollenkaan. Vartiomiestäkään ei nähty.

Klo. 6.35 joukot asettuivat hyökkäysryhmitykseen ja latasivat kemiallista asettamme. Huomaamatta he hiippailivat aivan vihollisen ovelle ja aloittivat häikäilemättömän hyökkäyksen.

N. 30 sekuntia kestävän tulituksen aikana ei huomattu vastarintaa.

Tämän jälkeen suoritettiin pikainen vetäytyminen kulkuneuvoihin ja poistuttiin toiminta-alueelta.

Iltapäivällä n. klo. 17.20 tiedustelu saapui alueelle tarkistamaan tuhon.

Isku oli täydellinen: Vihollinen tuhottiin täysin tukikohtaansa. Vain yksi vartiomies havaittiin kuolleena leirin ulkopuolella.

Operaatio oli onnistunut -ampiaispesä tupakkipaikalla oli tuhottu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.