IRC-Galleria

Herra-Visva

Herra-Visva

( ・д・)/--=≡(((卍

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"Nii, onks se vai eiks se oo?"Tiistai 13.03.2007 11:44

Olen saanut kuulla, että koulussa täysin minulle tuntemattomia ihmisiä, etenkin ykkösvuosikurssilaisia kiinnostaa seksuaalisuuteni (kuulemma myös joitain kolmosia). Olen hyvin otettu.
Mikäköhän siinä sitten on, joko olen jumalaisen haluttava, tai sitten muuten vain kiinnostava ihminen. Veikkaan itse molempia.

Pitäisikö minun siis kuuluttaa aamulla Kaurialan Lukion keskusradiossa seksuaalinen suuntaumukseni, kirjoittaa se ilmoitustaululle, laittaa infolappu selkääni tms.
Enpä usko, sillä en halua pilata ihmisiltä sitä tilaisuutta, jolloin he saavat keskustella minusta ja vaivata asialla päitään. Sillä, mitä he sitten tekisivät, kun saisivat tietää olenko vai enkö?

Ainoa mistä olin hieman hämmentynyt oli se, että tuntemattomat käyttävät etunimeäni ihan noin vaan, yleensä olen kuullut puhuttavan "siitä isotissisestä kootista".
Itse asiassa se on hieman loukkaavaa käyttää etunimeäni, ainakin minusta.

Jos jollain olisi kanttia tulla minulta henk. koht. kysymään mitä suuntausta edustan niin vastaan oikein mielelläni, mutta minut tuntevilta ihmisiltä sitä on typerää kysyä, sillä he eivät sitä tiedä.
Eivätkä tuntemattomatkaan aina tiedä.

Kiva, että joidenkin elämä on niin tylsää, että jopa minä rikastutan sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.