IRC-Galleria

HeviGootti

HeviGootti

Zina Wildrose - Inspiring

Selaa blogimerkintöjä

Vesimies 2Torstai 14.08.2008 00:15

Vesimiehen vuodenaika

Luonnon kiertokulussa Vesimies edustaa aikaa jolloin Valo lisääntyy, mutta talvi ei ole vielä antanut periksi. Vesimiehet ovatkin eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee Vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi vaikka Vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään.

Hallitseva planeetta

Vesimiestä hallitseva planeetta Uranus edustaa ihmisen yhteyttä korkeampaan tietoisuuteensa ja kosmisiin rytmeihin. Vesimiehet elävät aina "vähän" omissa maailmoissaan, koska he eivät pysty irrottautumaan merkkinsä mukaisesta alitajuisesta ymmärryksestä ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan. Vesimies ei pysty sivuuttamaan omia radikaaleja oivalluksiaan ja niinpä hänen on säilytettävä vapautensa ja riippumattomuutensa mahdollisimman puhtaina. Kun Vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin niin mikään ei saa estää häntä.

Rakkaus

Outona ja itsensä usein ulkopuoliseksi tuntevana ihmisenä Vesimies kaipaa ennen kaikkea turvallisuutta ja kannustusta kumppaniltaan. Vesimiehillä on tavallista suurempi menettämisen pelko ja siksi he eivät ole valmiita sitoutumaan rakkaussuhteisiin ennen kuin voivat olla täysin varmoja suhteen toimivuudesta. Vesimiestä ei ole helppo miellyttää, sillä hän ei ajattele eikä toimi suoraviivaisesti eikä koskaan niin kuin odottaisi. Vesimiehen kanssa tulee olla rehellinen itselleen, sillä muuten ei ole mitään mahdollisuuksia pysyä hänen kanssaan samassa vauhdissa. Vesimiehelle täytyy uskaltaa sanoa mistä pitää ja mistä ei.

Seksi

Seksuaalisesti Vesimies on täynnä yllätyksiä ja salaperäistä vetovoimaa, joka juontaa juurensa hänen alitajuiseen riippumattomuuden tarpeeseensa. Vesimies vaikuttaa jollain tavalla saavuttamattomalta ja mikäpä voisi olla tehokkaampi magneetti rakkauden maneesilla. Kun Vesimies rakastuu niin silloin kaatuvat kaikki mahdolliset raja-aidat ja hän on valmis tekemään suuriakin muutoksia elämäänsä, mutta silloin täytyy toisenkin olla valmis heittäytymään leikkiin sata lasissa. Vesimies ei ymmärrä empimistä vaan kokee sen vakavana epäluottamuslauseena itseään kohtaan ja se taas merkitsee lorun loppua sillä kertaa.

Vesimiehen valttikortit

Vesimies on symboli yhteiskunnan uudistumisesta, kapinasta vanhaa järjestystä vastaan. Vesimies on idealisti, tulevaisuuteen ja ihmiseen uskova utopisti, joka on valmis antautumaan joukkohengelle ja ideaaleille, ei yksityisen ihmisen vaikutukselle. Vedenkantajana hänen tehtävänsä on osoittaa ihmisille ihanteita, jotka vapauttavat elämää kahleista.

Vesimiehen heikkoudet

Utopiamaailmassaan Vesimieskin sortuu helposti fanaattisuuteen ja liialliseen asenteelliseen varmuuteen. Eri elämänalueiden perversiot houkuttelevat kapinallista Vesimiestä uhmaamaan elämän peruslakeja, jolloin epäinhimillisyys ja luonnottomuus saavat yliotteen ja uudistumisesta tuleekin vain sokeaa esikuvien jäljittelyä.

Vesimiehen sairaudet

Uranus on aina hermoja rasittava planeetta hurjine muutospaineineen ja niinpä Vesimiehelle lankeaa kyseenalainen kunnia altistua vaikeasti määriteltäviin hermostoperäisiin sairauksiin. Jatkuva liikekannalla olo ja pakonomainen tarve uudistaa itseään ovat syynä Vesimiehen stressioireisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.