IRC-Galleria

Hexel

Hexel

Uusi Event Relentless single "Goodbye" https://youtu.be/-NE6Ij5WYe4

Ai CS?Perjantai 19.01.2007 03:25

Counter-Strike (tiski-isku) on peli, jossa tiskataan, ja jos osuu lautasella toista naamaan, kuuluu "HEADSHOT"! Peli on suunnattu niille, joilla ei ole oikeaa elämää vaan "No-Life" tai "Half-Life". Peleissä käytetään myös hackeja, joilla saadaan muiden pelaajien olo entistä vittumaisemmaksi. Peliin on lähes yhtä helppoa juuttua kuin Runescapeen (tosin tämä peli on huomattavasti hauskempi) eikä sillä ei ole varsinaista ideaa. Suurin osa nörteistä vain tappaa toisia saadakseen itselleen orgasmin ja kasvataakseen vp:tä (Virtuaalipippeli). Headset on suuri osa peliä, koska sillä nörtit kommunikoivat keskenään tai paljastavat toisten pelaajien piilopaikat. Nörtin tunnistaa pelissä siitä, että hän ampuu sinut kulman takaa HEADSHOTilla, tai kilsan päästä tiskiharjalla.

Pieni vinkki:
Muista juoda ennen pelin alkua vähintään kaksi energiajuomaa(+Battery+ jne.), niin voit haxata jopa 50 kertaa paremmin. Ja mikäli vessahätä yllättää, niin muista, että Tosimiehet tekevät sen tuolilleen.


CS-nörteistä on vaikea saada selkoa. Se, että minkä näköisiä nämä oudot, maanis-depressiiviset olennot ovat, on edelleen avoin kysymys. On tehty havaintoja, että ruumiinrakenteeltaan he muistuttavat erehdyttävästi solmupilliä ja kasvonpiirteiden perusteella heitä voisi luulla paviaaneiksi. Tiettävästi CS-nörttihavainnot ovat vuosi vuodelta vähentyneet. Syynä tähän pidetään ns. lanitusiltoja, joissa suuri määrä CS-nörttejä kokoontuu yhteen harjoittamaan usk harrast elämäntapaansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.