IRC-Galleria

Hexel

Hexel

Uusi Event Relentless single "Goodbye" https://youtu.be/-NE6Ij5WYe4

Demi.fiSunnuntai 28.01.2007 05:26

Demi on järjestäytyneen venäläisen rikollisuuden pahamaineinen verkko, joka on luotu alentamaan suomalaisnuorien aivotoiminta hengenvaarallisen alhaiselle tasolle.

Demi.fi, itse saatanan kehto, on suunnattu suomalaisille teinitytöille (vetää puoleensa pienehköjä määriä homoja, täysin elämättömiä pimpanhimoisia nörttipoikia ja lolitafetistejä). Demi levittää hävyttömästi idiotismia. Jos koskaan kuulet kenenkään lausuvan sanontoja kuten "tytöt ovat poikia kaksi vuotta edellä", "henkinen ikä", "ikä on vain numeroita", "sisäinen kauneus", "se oli vaan MUN mielipide" tulee sinun teloittaa saastunut henkilö välittömästi, kaikkien parhaaksi.

Demi.fi tartuttaa ihmisiin yhteiskuntaa turmioon vieviä aatteita, TÄYSIN vääriä mielipiteitä kuten hyysäys, abortinvastaisuus, monikulttuurisuuden puoltaminen, feminismi, kristinusko jne.

Demin järjestystä pitävät yllä ns. demitädit, ahdasmieliset ukot, joilla toisinaan on nuttura hieman kireällä. Demitätien työkuvaan kuuluu asiattomien trolli-keskustelujen poisto, mutta yllättävän usein he kuitenkin poistavat täysin asiallisia keskusteluja, joissa esiintyy jokin Demi.fin kielletyistä sanoista kuten "anaaliseksi", "repesin", "20 vuoden ikäero" tai "itsetyydytys", "terveellinen ruokavalio/laihdutus" jne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.