IRC-Galleria

Hiiri^^

Hiiri^^

kuka tulisi ja rakastaisi ehjäksi jälleen?

Just joo..Keskiviikko 22.07.2009 23:36

Taas ollaan sitten sairaslomalla! Selkä aikoo sanoo sopimuksensa totaallisesti irti! Kaikkein huvittavinta, että nyt epäillään että syy miks mun selkä on kipee ni ois toi mun iänikuinen nilkka. NYT siinä sitten olisikin vikaa ja astun sillä väärin, jonka seurauksesta selkä menee paskaks! Hienoa!! Hyvä hyvä lääkärit!! Eihän tässä oo tullukaan käytyä lääkärissä sen takia aikasemmin, eiei... mutku sehän on ollu lääkäreitten mielestä NORMAALI!! Helkutti! Jos toi nilkka ois vaan hoidettu ajallaan kuntoon ni ei ois nyt tätä huomattavasti isompaa ongelmaa!! Mikäs siinä että on selkä niin paskana ettei voi istua, maata, seistä tai kävellä... Aplodit kaikille kokkolan osaaville lääkäreille!! Kiitän!

*huoh* Piti vähä purkautua ku ottaa niin päästä! :D

Semmonen 18 päivää enään Kokkolassa! Sitten pääsee Kannukseen koirien kanssa touhuamaan!! En malttais mitenkään odottaa!! Maisemanvaihos on nyt niin se mitä kaipaa!! Toki siinä on huonotki puolensa... Oon nytki niin huono pitään yhteyttä "kauempiin" kavereihin, joten pelkona on että unohtuuko kokonaan... :// No pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni ;D Oon jo netissä jutellu parin kanssa jotka kans alottaa nyt Kannuksessa ja TOSI mukavan olosta porukkaa tuntuu olevan koulu täynnä, kun siis aikasemminkin alottaneita jututtanu. Voivoi.. mitenköhän tuo oma riiviö sielä pärjäilee.. Rääpäleenä muiden isojen koirien keskellä!! x) Tietääkseni siis ainakin pienin.

Kämppä alkaa pikkuhiljaa oleen asutun näkönen. Onhan noita laatikoita vielä ja moni tavara ei oo vielä omalla paikallaan, mutta pikkuhiljaa. Kipeellä selällä kun ei kauheena touhuta. Kunhan nyt sais tän kuntoon ennen Kannukseen lähtöö, viikonloppusin ku tulee ni ei kauheena huvittais siivoilla ja järjestellä paikkoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.