IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 02:54

Tänään lähti tilaukseen vastinetta kesätyörahoille, eli uusia rumpuja.
TAMAn Superstar Hyper-Drive -sarjaa 20X22'' bassorumpu; 6X13'' snare; 6,5X10'' ja 7X12'' tomit sekä 14X16'' lattiatom Brushed Burgundy Metallic -värityksellä.
Myös uusi bassorumpuspetaali on tulee, Iron Cobra Power Glide tupla. Jänskättää päästä kokeilemaan vaikka soitinliikkeessä jo pääsinkin vähän testaamaan, en kuitenkaan täysin samanlaista settiä. Saa nähdä kuinka muhkeasti 2 tuumaa syvempi bassorumpu kumisee treeniksellä :)

Tänään on tullut luettua jonkin verran ja oltua ulkona sillä sää oli mukava, ja myös grillaus sopi säähän. Tällä hetkellä vähän taukoa musiikin väsäilystä, ja huomenna todennäköisesti porukalla soittelemaan :) Viime aikoina onkin tuntunut olevan melko paljon innostusta musiikkiin. Projektejakin tosin riittää rakennuksen alla olevista kappaleista aina harjoiteltaviin kappaleisiin asti + mm. rudimentit ja mm. jazziin tutustuminen 3/3:sta varten :P

Parin päivän päästä porukat tulee kotiin ja perjantaina mökille. On muuten tämä viikko enää töitä :/ Toisaalta kuitenkin mukava päästä vielä kunnon rentoilumeininkiin ennen koulua. On ollut ihan mukava paikka työkavereineen (Ville, Topi & Jani) tuo Laakkonen. Saa nähdä jos allekirjoittanut kesäpesuhessu pääsee joskus syksyllä lomilla tekemään joitain päiviä sinne tjms.

Mutta ei tässä kummempia, 6 minute warning tälle vuorokaudelle, joten buenas noches!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.