IRC-Galleria

Ja taas SE aika vuodesta, että kiitetään ihanuus-ihmisiä… Hei kaverit, Te olette TODELLA TÄRKEITÄ..

Memory`
Sun kanssa on kiva sekoilla, ja käydä shoppailemassa (ja syömässä) Jämsässä… Toivon todella, että pääsemme samaan kesätyöpaikkaan.. (Ei puhuta ääneen..) Sillä asiakkaat tulevat olemaan kauhuissaan ja iloisia, kun pääsevät meidän asiakkaiksemme.. Ja tietysti seuraavana vuonna on tiedossa PALJON floodausta..

Rock-Hullu
Joo.. Kyllä niitä sun juttuja jaksaa melkein kuunnella.. Älä ota henkilökohtasesti.. Asialle on monia eri syitä.. Oot sä kyllä aika outo kuitenkin.. Seuraavana vuonna en (ehkä) naksahda sulle niin helposti ja nopeesti.. ainakin yritän olla naksumatta..=)

Kiramaru
Sinä myös.. Sua ois kiva nähdä useammin.. Ens kesänä (Kun lumet sulaa..) Tuun skootterilla MONTA kertaa käymään teillä kun toi syksy oli niin helvetin lyhyt..

Nisuhy
Terkkuja Yorulle.. ja sulle. Niin. Sun kanssa on todella kiva olla kuvis tunneilla (Joita ei kyl enää oo…) ja kävellä samaa matkaa kotiin..

Möhmökki
Ois kiva jos säkin pääsisit pitkästä aikaa bailaamaan meidän kanssa.. Sä et oo ollu meidän bailuissa piiiiitkään aikaan…

Euforia`
Suhunkin olisi kiva saada yhteyttä.. Ethän sä ole mulle vihainen?

Ilona
Kiitos joululahjasta ja muutenkin.. pitäiskö meidän muotitaloa alkaa rakentelemaan ja elvyttelemään…=)

Soile
Sulla on hauskoja juttuja ja ``söötti´´ pikkuveli…XD

Ja Sinä, joka et tiedä, että sinusta puhutaan…
Me otamme sinuun yhteyttä, sillä todellakin pidämme sinusta.. ÄLÄ sorru homeisiin huoriin…

Kiitos teille kaikille (Niillekin joita en maininnu… Muistuttakaa mua itestänne..=D) Te olette tehneet tästä huonosti alkaneesta (ja kivasti loppuneesta) vuodesta elämisen arvoisen.. <3 I Love You!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.