IRC-Galleria

Iidarr

Iidarr

Where's mu pancakes?

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Jaaha.Maanantai 23.06.2008 20:43

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. (Etkä ehkä haluakkaan tietää..)
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit!

1. Iida on suomalaisen naisen nimi, joka on levinnyt Karjalasta. Iidan nimipäivää vietetään suomalaisessa kalenterissa 14. syyskuuta (joka pätee myös ruotsinkieliseen) ja nykypäivänä se on yksi Suomen suosituimmista nimistä, suositumpi kuin muoto Ida. (HÄÄ!)

2. nj5rtjkxz<qr
iida@!! on täällä tänään.
Lukossa
(Habbohotelli o_O;;)

3. Iida on todella oppivainen ja tottelee erittäin ripeästi osaamiansa asioita. Se on selkeästi oman perheen koira. (vuh...)

4. Iida on vilkas, seurallinen ja ERITTÄIN utelias seisojanalku. Laumamme ilopilleri. (pillerihän minä... taas joku perhanan koirasivu D:)

5. Iida on Englanninspringerspanieli, joka osaa jos jonkinlaisia temppuja: hän aukaisee vaikka limsapullon korkit, leikkii kuollutta ja hyppii yli esteiden. Ihmisrakas ja sopeutuvainen Iida on todellinen seura -ja perhekoira. (WHY GOD WHY)(Taino hei kato, mä osaan avata pulloja!)

6. Iida on itsepäisyyden kuningatar. Se on myös todella utelias ja rohkea. (kerrankin asiaa! Vaikkakin kyseessä on taas joku pupufanitusihqutussivu...)

7. Iida on Minna Tallbergin kasvatti ja asuu meillä sijoituskoirana. Toista koiraa miettiessämme yksi tärkeimmistä asioista oli luonne. (........)

8. Iida on pyrkinyt jatkamaan opiskeluja voimiensa mukaan ja käynyt yhdellä luennolla päivässä. (mukavan lepposaa :D jollahi pololla oli lonkka murtunu...)

9. Iida on tällänen rämäpää, jolla on vahva tahto ja ainainen tahto leikkiä. Lempileikki Iidalla on minkä tahansa esineen heittäminen mieluiten pallo, keppi tai vinkulelu. (NO EN OO MITKÄÄN HITON KOIRA TAAS u____u Juu ja mä siis tyksin nuist vinkuleluista hirviästi...)

10. Iida on suorittanut nyt pianonsoiton 3/3 samoin kuin musiikin teoriassa. (Tämä on sentään totta, paitsi että suoritin joskus 3-4 vuotta sitten sen... ja tää lyyli tällä sen sivulla on varmana yli 30.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.