IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Väkivalta lopettaa vittuilun?Keskiviikko 07.11.2007 21:35

Mitä rakentavaa vihalla on koskaan saatu aikaan?

Mitä rakentavaa saa aikaan itsensä räjäyttelijät?

Mitä edistystä saavat aikaiseksi teoillaan ääri-MITKÄÄN?



Ja sit nää suomalaiset talipäät. Perustetaan vihalle rakentuvia puolueita, opetellaan rakentamaan pommeja (joilla sit räjäytetään kauppakeskus), uhotaan netissä sitä ja tätä ja mennään sit ja lasautetaan parit luokkatoverit hengiltä.


Mikä suomalaisia nuoria vaivaa?


Tiedän tiedän. Ollaan "kasvatettu" netin ja töllön kasvattama sukupolvi. Jo pienillä vauvoilla diagnosoidaan masennusta. Lapselliset aikuiset "kasvattaa" tyhjän kodin ja pornon/väkivallan/pilkan mallittamia lapsia, unohtaen täysin että samoista ipanoista kasvaa jonain päivänä aikuisia. Ja millaisia aikuisia? Sairaita aikuisia. Hedonisteja, narsisteja, pedofiileja, naisten/lapsen hakkaajia, mammonan palvojia jne jne jne...

Kuka kantaa vastuun?


En sano, että tämäkään nuori mies, joka nyt aseen kanssa heilui koulussa voi vedota syyntakeettomuuteen sen perusteella, vaikka ois ollu kuinka ankea lapsuus ja rakennuspalikoita liian vähän, joilla leikkiä jne, mutta...

Aikuiset: Kasvattakaa itse lapsenne. Rakkaus ja rajat. Aika yksinkertainen resepti loppuviimeksi.

(Ja tee se nyt. Hieno kesämökki tai uuden karhea bemari ei paljoa lämmitä siinä vaiheessa ketään osapuolista, kun lapsesi on kasvanut aikuiseksi ja vetää esim. suonensisäisiä kunnes kuolee.)

Nuoret ja nuoret aikuiset: Hoida loppuun se, mikä muilta on jäänyt kesken. Jos siis muu ei auta, ala vanhemmaksi itsellesi.

(Vittumaista ja "epäreilua", mutta toinen vaihtoehto on esim. hakata muita, kun itse on saanut selkäänsä siltä humalaiselta isäpuolelta. Ja uutisia: Ikävä kyllä se, miten sua on kohdeltu EI oikeuta sua kohtelemaan muita samoin. Koska esim. se, että oot saanu turpaas vaikka Mikko nimiseltä isäpuolelta, tarkoittaa sitä, et juuri SE nimenomainen Mikko on syypää, ei KAIKKI isäpuolet koko maailmassa tai kaikki Mikot koko mualimassa. Eli pistä hyvä kiertämään, älä pahaa.)

Valtio: Panostetaan lapsiin ja vanhuksiin, mutta entäs nuoriso? Edelleenkin he ovat pahin väliinputoaja-ryhmä. EDELLEEN. Pankaas siis hihat heilumaan, että on muutakin tekemistä, kuin kitata sitä bissee päiväkotien pihoilla arkena ja lauantaina.

(Ja joo joo, vanhempien tulis myös panostaa ja antaa porukan kerääntyä oman tyttelin tai poitsun mukana kotonurkkiin pyörimään, mutta valtiolla on myös vastuunsa, -etenkin kun Suomi on hyvinvointivaltion ja myös siis holhoovan valtion maineessa noin niinkuin muutenkin. Tässä siis työsarkaa päättäjät. Ja ihan sivuhuomautuksena: Ne kurahousuiset kersat tarhanpihalla sen enempää kuin vanhukset rollaattoriensa kanssa vanhainkodissa harvemmin edes kykenevät väsäämään pommeja tai pääsevät räjäyttelee niitä kauppakeskuksissa tai murtautuvat kavereita listimään kouluihin, niin senkin puolesta kandeis ehkä panostaa nuoriin... Noin toi asia mun lyhyellä matikalla olis.)

Joo, semmanen mietelmä. Meen painaltaa muffinssii kitusiin pikkuisten kanssa. Sii juu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.