IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MAITOOMaanantai 01.03.2010 01:52

Maidon valmistuksen historia on suuri arvoitus, mutta Huittisista löytyneen luolamaalauksen perusteella on voitu tehdä joitakin päätelmiä. Maalauksessa näkyy selvästi, kuinka kivikautinen saamelainen huomasi metsässä kirmaavan lehmän ja tämän takajalkojen välistä roikkuvan vaaleanpunaisen pussin. "Mikäköhä tua ompi?" mietiskeli saamelainen ja päätti ottaa pussista kiinni. Lehmä, joka ei juurikan pitänyt kiimaisen ihmisuroksen lähentelystä, potkaisi puristajaa napakasti leukaan tappaen saamelaisen välittömästi.
Jotkut ideat olivat parempia kuin toiset.
Luolamaalauksesta selviää myös, että lähistöllä ollut toinen saamelainen nauroi ensin makeasti huomattuaan tilanteen. Tajuttuaan vaaleanpunaisen pussin mahdollisuudet, hän koetti toisenlaista lähestymistapaa. Mies juotti lehmän humalaan ja alkoi vasta kodan hämärässä puristella eläimen uloketta. Eipä mennyt kauaakaan, kun mies jo havaitsi maidon parantavan vaikutuksen seksielämään. Jo seuraavana päivänä hän oli tekemässä samaa naiselleen.
Nännien puristelun jalo taito levisi nopeasti ympäri maapallon. Metodia kokeiltiin myös toisiin eläimiin, mutta lajit kuten hai, leijona ja ihminen paljastuivat nopeasti huonoiksi ideoiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.