IRC-Galleria

Inkrabbit

Inkrabbit

''I am born from the lucid nightmare...''

Kultaisen kuun takana-prologiLauantai 21.11.2009 02:28

''Kuun takana on totuus''...

Kaikui kuiskaus nuoren miehen korvissa tämän herätessä painajaisesta, repäisten itsensä irti kuolemattoman lohikäärmeen kynsistä, palatessaan todellisuuteen. Hikisenä huohottaen mies katseli ympärilleen, lopulta tajunneena olevansa taas hereillä.
Carnifex lyssähti takaisin sängyn pohjalle vetäen peiton korviinsa mutisten samalla jotakin itsekseen.
Rein, nuori nainen, asteli Carnifexin huoneeseen tuoden aamiaista. Aurinko ei ollut edes noussut, mutta Rein piti huolen, että Carnifex-herra nousisi ajoissa, sillä oli tärkeä päivä. Carnifexin piti matkata tutkimaan Kultaisen kuun muinaisen haltiakaupungin raunioita.
''Huomenta Carnifex-herra. Tärkeä päivä tänään, tässä aamiaisenne'' Rein kumartui ja peruutti taaksepäin kumartaen, ensin laskien tarjottimen yöpöydälle.
''Rein kuule...Näin taas sitä samaa unta. Osaatko pitää salaisuuden? Näin sen tällä kertaa, kasvot! Voitko kuvitella!'' Carnifex totesi hieman puuskuttaen.
''Puoliksi susi ja puoliksi ihminen! Kasvot kuin sudella, karvainen keho, mutta vaatteiden kera! Ihmismallinen keho silti..Voitko uskoa, että uneni mukaan jokin niistä rotista olisi Eclipsen ennustaja!'' Carnifex totesi Reinille tohkeissaan, sillä mies piti uniaan enneunina. Unien ennustaja tosiaan oli Carnifexin unien mukaan ihmissuden tyylinen, paljon viisaampi miehen väitösten mukaan.
''Vai niin, herrani. Minua ainakin pelottaisi nähdä sellainen kirottu olento, joka on viisaampi kuin minä ihminen itse.'' vastasi Rein hieman epäilevästi, mutta kunnioittavaiseen sävyyn, olihan hän vain palvelija. Naapuritkin pitivät nuorta Carnifex-herraa tärähtäneenä, kukaan ei uskonut tämän selityksiin viisaista ihmissusista. Muinaisten asioiden tutkiminen oli nuorelle herralle kuin serenaadi, sekin sai ihmiset pitämään miestä outona.
Carnifex itse sattui olemaan jonkin sortin maagikko, rikas sellainen. Arkeologina toimiva nuori mies oli hyvin kiinnostunut muinaisista taioista, eritoten taikaolennoista. Oli todettu, että kuolleen voi herättää henkiin, mutta kantapään kautta oli mies saanut oppia ettei sitä kannata tehdä.
Myöhemmin, pakattuaan tavaransa ja lähdettyään taittamaan matkaa uskollisella lohikäärmeellään, Carnifex jätti kotinsa Reinin hoitoon, sekä muiden uskollisten palvelijoidensa. Taas nuori mies lähti selvittämään yhtä muinaisen kansan tuhoa, varsinkin hyvin vanhan kaupungin, sellaisen, josta mies vain osasi fantasioida unissaan.
Eclipsen ennustajan aika oli käsillä, oli vain löydettävä raunioilta merkki, kuka tämä oli. Eclipsen aika läheni.

______________________________________
Pieni pätkä kirjotelmaa, jonka idea on pyörinyt mielessä jo pitkään >_<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.