IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 03:42

What else? Oh, right. Love isn't the answer. It's the problem.

[Ei aihetta]Lauantai 31.01.2009 03:33

hei älä koskaan ikinä luudu
pysy aina murtuneena kuin nyt oot

ValtaosaTiistai 27.01.2009 05:02

Huutaisitteko kauhusta,
jos näkisitte itsenne niin kuin minä teidät?

Näyttäkää se pieni punasiirtymä
ja kuinka värisette itseänne vasten.

Tyhjät katseenne pyyhkivät
ostoskeskuksen näköisiä muurahaissokkeloita
joissa Gap ja Jack & Jones asustaa
itsensäruoskijoiden kulkueet.

Minä haaveilen
klo 0:00-3:30 radio-ohjelmasta
jossa joku kertoo, etten ole yksin
kun haluan toimivan yhteiskuntajärjestelmän
ja enemmän mielenkiintoisia ihmisiä maailmaan.

Mitä te sanoisitte
jos näkisitte nuo kasvaimet aivoissanne?

Jos teillä on näin paljon eroa minuun,
en jaksa tuntea edes ylemmyydentunnetta.

Idiootti ei ole liian vahva sana.

Te olette taustakohinaa
joka ratsastaa kuolleiden kalojen aallokolla
kun katson teitä silmiin
näen vain elämänpituisen mainostauon.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.01.2009 02:45

Nina Mikkosen ja Jarkko Tontin välinen keskustelu TV-1:ssä olisi nostattanut verenpaineita, ellei päässäni ollut verisuoni olisi purskahtanut taannoisen nimeltämainitsemattoman Riihimäen kirkkoauktoriteetin aivopierusta liittyen kirkosta eroamiseen (kyseinen herrasmies väitti, että yöllä eroamispalvelua ei saisi käyttää, sillä silloin ihmisen arvostelukyky ei ole parhaimmillaan. Sen ihmeemmin tähän aiheeseen uppoutumatta haluaisinkin täten ehdottaa, ettei kirkkoon saisi liittyä yöllä, sehän ei ole ihan paras aika miettiä niin radikaaleja päätöksiä.)


TV-1:n Väittelyssä Nina Mikkonen toimii suoranaisena oppikirjaesimerkkinä useimpien naurettavien argumentointivirheiden soveltamisesta. Alle kymmenessä sekunnissa puheenvuoronsa alkamisesta hän vetää pöytään Hitler-kortin. Häntä ei kiinnosta muu kuin hänen oma näkökulmansa, eikä hän osoita minkäänlaista itsekritiikkiä.Hän myös rikkoo sivistyneen väittelyn sääntöjä keskeyttämällä Tontin puheen jatkuvasti. Tontin pyytäessä puheenvuoroa Mikkonen sanoo, ettei Tontti saa puhua sillä hänen mukaansa kyseinen professori ei puhu sydämellään, vaan on pelkkä omaan älyynsä rakastunut "yliälykkö", mitä se sitten tarkoittaakaan.

Tontin vedotessa asiantunteviin ja vertaisarvioituihin tutkimuksiin Ruotsissa Mikkonen tyrmää tutkimusten painoarvon sanomalla, että ruotsalaistutkimukset ovat pelkkiä nollatutkimuksia, joissa tutkijat kehittävät tulokset omasta päästään. Alentuva ja saarnaava keskustelutyyli osoittaa Mikkosen olevan tehokas esimerkki nykyaikaisen mielipiteiden tasapäistämisestä: Kaikki näkökulmat ovat yhtä hyviä ja se on varmasti kerrottukin kotirouva - anteeksi, kotiäiti Mikkoselle hänen ollessaan lapsi. Mikä pelottavinta, tämänkaltaiset ihmiset luulevat todella tekevänsä kaikille palveluksen.Mikkonen on myös julkisesti todennut, että Raamattu on paras opaskirja lasten kasvattamiseen. Hienoa, eli meidän pitäisi kuunnella ihmistä, joka ei välitä asiantuntemuksen painoarvosta tai objektiivisuudesta ja sanoo, että on ihan okei kasvattaa lapset sellaisen kirjan neuvoilla, jolla on muunmuuassa seuraavaa sanottavaa lasten kasvattamisesta:

Deut 21 : 18-21
18 Jos vanhemmilla on tottelematon ja uppiniskainen poika, joka kurituksesta huolimatta ei kuuntele heitä, 19 heidän on otettava poika kiinni ja vietävä hänet kaupunkinsa portille 20 ja sanottava kaupungin vanhimmille: 'Tämä meidän poikamme on tottelematon ja uppiniskainen. Hän ei kuuntele meitä, vaan viettää kevytmielistä ja juopottelevaa elämää.' 21 Silloin kaupungin miesten on joukolla kivitettävä poika hengiltä. Hävittäkää paha keskuudestanne. Kaikkien israelilaisten on saatava kuulla tuomiosta, että he ottaisivat opikseen.Hyvänä puolena voimme sanoa, että jälleen kerran niin tunteisiin vetoavia ajatuksia noudattavat kuin näkyvästi uskonnolliset ihmiset tekevät itsensä naurunalaiseksi ja vieraannuttavat koko kansaa näistä ristiretkeläisistä.

Päivähoitoon liittyvällä TV-1:n väittelyllä voi käydä lietsomassa murhanhimoaan osoitteessa
http://www.youtube.com/watch?v=fHiwBJZTexo

Ensin tuodaan poliisit ja kriisiapu paikalle yhden kalapuikon takia, sitten päästetään tällainen riemuidiootti ääneen. Mitä seuraavaksi, laillistetaan syanidilimppari? Itse asiassa se kuulostaa aika hyvältä idealta, kun Nina Mikkosen kaltaiset ihmiset olisivat riittävän tyhmiä ostamaan sitä, jos mainostus tehtäisiin tunteisiinvetoavalla kuvamateriaalilla naistenlehdissä.

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 23:38

Aina kun uskaltaa, tapahtuu hyviä asioita.

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.01.2009 18:31

Taisin nähdä viime yönä erään elämäni oudoimmista unista. Oudoksi sen teki se, että asioissa oli jotenkin yllättävän paljon järkeä.


En muista kaikkea mutta olin kaverini kanssa odottamassa toista kaveria Hämeenlinnan ammattikorkeakoululla. Jostain syystä meidän ei tarvinnut mennä sitä vastaan tai hakemaan vaikka se asui pääkaupunkiseudulla eikä edes ollut käynyt Hämeenlinnassa. Meidän piti mennä sitä vastaan vaan toiseen päähän rakennusta.

Myöhemmin joku tyyppi kuoli ja minä teeskentelin itkeväni.

Sitten tapasin stereotyyppisen kaljun, viiksekkään aasialaismiehen, joka oli tehnyt Yoshimitsun haarniskan. Kysyin, voisiko hän valmistaa sellaisen minullekin ja hän suostui. Halasin häntä ja sanoin että hän on paras haarniskantekijä maailmassa. Hän katsoi minuun punchline-ilmeellä ja sanoi: "tarkoitat siis paras kuvitteellinen haarniskantekijä maailmassa?" ja repesi nauramaan kanssani.

(siis mitä vittua oikeesti, jotain metafiktiivistä unihuumoria?)


Myöhemmin menin Mikki Hiiren, Mortin ja Vertin kanssa aavikolle. Siellä tapasimme yhtäkkiä Indiana Hopon, joka ponnahti ansakuopasta ansioitunut hymy kasvoillaan ja sanoi, että oli tippunut ansakuoppaan tarkoituksella, koska hän halusi tappaa kaikki siellä olleet käärmeet. Tiesin että hän puhuu totta. Vittu mikä psyko.

Hei hei oikeesti mitä vittua tapahtuuKeskiviikko 07.01.2009 11:53


Deus Ex Machina --> DXM


Tähän ei voi todeta kuin sen, mitä Keanu Reeves sanoi:
"Whoa!"

A Memorable FancySunnuntai 04.01.2009 22:40


Once I saw a Devil in a flame of fire, who arose before an Angel that sat on a cloud, and the Devil utter'd these words:
"The worship of God is: Honouring his gifts in other men, each according to his genius, and loving the greatest men best: those who envy or calumniate great men hate God: for there is no other God."
The Angel hearing this became almost blue; but mastering himself he grew yellow, & at last white, pink, & smiling, and then replied:

"Thou Idolater! is not God One? & is not he visible in Jesus Christ? and has not Jesus Christ given his sanction to the law of ten commandments? and are not all other men fools, sinners, & nothings?"

The Devil answer'd: "bray a fool in a morter with wheat, yet shall not his folly be beaten out of him; if Jesus Christ is the greatest man, you ought to love him in the greatest degree; now hear how he has given his sanction to the law of ten commandments: did he not mock at the sabbath, and so mock the sabbath's God? murder those who were murder'd because of him? turn away the law from the woman taken in adultery? steal the labor of others to support him? bear false witness when he omitted making a defence before Pilate? covet when he pray'd for his disciples, and when he bid them shake off the dust of their feet against such as refused to lodge them? I tell you, no virtue can exist without breaking these ten commandments; Jesus was all virtue, and acted from impulse, not from rules."

When he had so spoken, I beheld the Angel, who stretched out his arms, embracing the flame of fire, & he was consumed and arose as Elijah.

Note: This Angel, who is now become a Devil, is my particular friend; we often read the Bible together in its infernal or diabolical sense, which the world shall have if they behave well.

I have also The Bible of Hell, which the world shall have whether they will or no.


- William Blake, Marriage of Heaven and Hell

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 14:38

Tein tässä uuden ambient- / soundtrack- pätkän ja ymppäsin sen kuvaamaani taidehomoiluvideoon.

http://www.youtube.com/watch?v=TtGMfJrO8w8

Antakaahan mielipiteitä.

[Ei aihetta]Lauantai 06.12.2008 00:41

Introvertigo sanoo: (22.39.32)
ää nälkä

Introvertigo sanoo: (22.39.37)
eikä ruokaa :(

tessa sanoo: (22.39.42)
AAAAHAHAHAH