IRC-Galleria

<3Sunnuntai 24.01.2010 12:01

"I may not go down in history, but I will go down on your sister"

- Hank Moody

Vilpittömyyden LuonteestaLauantai 09.01.2010 02:27

Kuten kuvasta ei näy
en ole kyyninen
en jumankauta ole.

Tarpeeksi aikaa
ja saatan kohdata
umpikujan verran todellisuutta.

Ennen sitä käännän selkäni
teidän kohinallenne,
josta suodatan rautatiet täyteen
pakosuunnitelmia ja leivänmuruja.
koska minä uskon teihin
niin kuin osa teistä uskonee jumalaan.

Minä olen
vilpitön = hullu, sairas tai typerä.

Tarpeeksi tilaa
ja saatan lietsoa
moottoriteittäin rakkautta.

Minä olen vilpitön
eikä se riitä.

Subnormality <3Tiistai 05.01.2010 17:21

Dadakakkujen reseptiTiistai 05.01.2010 06:19

- 3 metriä Kirjaa
- n + 1 sellaisia
- huomenna
- 0 moolia sianhorsmaa
- 1,6 desilitraa
- Esine


Muista lisätä lakkapinta vasta kun sienet pitävät lehdistötilaisuuden. Masturboi epätasaisesti ja lisää samalla hienotunteisesti mukaan ydinkärki tai puolikas kurkiaura. Haistele deodoranttia kunnes lentoliskot tuoksuvat tv-julkkikselta. Lopuksi julista Saunalahti itsenäiseksi valtioksi.

Tarjoa urkujen tai tapetin kera.

Ohessa tarjoiluehdotus:


Tajoa urkujen tai haistele.

Huominen yksityisleukemia.

??????????????????????????Lauantai 02.01.2010 15:44

Hyvä aamuyökirja,

tänään olin menossa klo 3-4 nukkumaan kun kuulen avaamani ikkuna-aukon läpi jonkun sanovan "siellä palaa vielä valot" tai jotain.

Sitten huomaan että kaksi henkilöä kävelee ovelleni ja he alkavat renkuttamaan ovikelloa kuin mielipuolet. Pimpom pimpom pim pim pim pom pim pom. Jee, kiitos, tajutaan vähemmälläkin, että siellä oven toisella puolella on ihmisiä.

Menen avaamaan oven boksereissa ja t-paidassa ja huomaan, että joskus 13-vuotiaana tehtyihin rukouksiini on vihdoin vastattu: I'm not kidding, oven toisella puolella on kaksi hyvännäköistä teinityttöä, joista toinen toteaa: "Moi, me tultiin tänne jatkoille" tai jotain.

Valitettavasti minulla ei ole tapana päästää asuntooni sinne keskellä yötä tunkeilevia ventovieraita, joten totesin muistaakseni "ei kiitos" ja suljin oven.

Tämän jälkeen olin pienen tovin kevyessä wtf -olotilassa.

Traxus - DEAmonPerjantai 18.12.2009 16:57

A.Laihi nyrpeänä esittää:

Käykääpä kuuntelemassa kappale DEAmon ja kertokaa mielipiteitä.
Yleistietoa:

Hyvät naiset ja herrat, on aika pitää uusi Kaikki Huumeet On Laillistettava -yhteisömiitti.

Päivitys 12.2.2010:

Ajankohdaksi on varmistunut sunnuntai 28.2. ja paikaksi Helsingissä sijaitseva Sosiaalikeskus Satama (http://satama.org/). Tila on käytössä klo 12-16 ajan, eli meillä on n. 4 tuntia aikaa käydä joitain avainasioita läpi, joita ovat mm.

- Nettisivujen perustaminen
- Henkilökohtainen yhteydenpito ihmisten kanssa
- Tiedottava aktivismi (tarrat, lentolehtiset jne.)
- Erilaisissa poliittisissa tilaisuuksissa esiintyminen
- Median, esim. paikallislehtien hyödyntäminen
- Mahdolliset KHOL-aiheiset tapahtumat, kuten konsertit
- KHOLin rekisteröiminen yhdistykseksi
- Aktivismin laajetessa toinen nimi KHOLin sijasta

Tapahtumaan tulee kuulumaan tämän lisäksi muutama yleisluontoinen käsiteltävä aihe itse huumausainepolitiikkaan liittyen.


Miittiin osallistuvalla henkilöllä ei tarvitse olla näistä asioista valmista mielipidettä. Tarkoitus on keskustelun ohessa myös edelleen vain sosialisoida, rentoutua ja pitää hauskaa. Aktivismin käytännöllisestä laajentamisesta kiinnostuneet ihmiset (mukaanlukien minä) voivat puhua asiasta niin pitkään kuin mielekkääksi kokevat eikä ketään edellytetä osallistumaan keskusteluun.

Tapaamiseen ilmoittautuminen tapahtuu esimerkiksi tähän päiväkirjamerkintään kommentoimalla, minulle asiasta muuten tiedottamalla tai ottamalla yhteyttä Kaikki huumeet on laillistettava -yhteisön aktiivijäseniin.


HUOM! Jatkoista:

Miitin ei tarvitse loppua klo 16 jälkeen, vaikka meille on sen verran varattu aikaa sosiaalikeskuksesta. Tämän jälkeen voidaan sopia yhdessä, minne päin Helsinkiä halukkaat voivat siirtyä jatkoille, vaikkapa syömään, sosialisoimaan ja/tai juomaan. Miten parhaiten vain katsotaan.


Päivitys 28.2. klo 10:30

Satamaan pääsee metrolla. Ottakaa esim. Kampista tai Rautatieasemalta metro itään päin eli vuosaareen tai mellunmäkeen - ei ole väliä, kumpi - molemmat pysähtyvät joka tapauksessa Kalasataman asemalla.

http://www.hel2.fi/HKL/www/metrokartta.jpg

Kalasataman asemalta lähtekää pohjoiseen päin puoli kilometriä, pitkin Hermannin rantatietä.

http://satama.org/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=53 Jos zoomaatte täältä näkyvää karttaa, voitta huomata Kalasataman metroaseman suoraan sosiaalikeskuksen "alapuolella", pienenä sinisenä M-merkkinä.

Jos tulee ongelmia ja tarvitsette lisäohjeita / saattajaa, niin ei paniikkia, soittakaa vain minulle tai JesusHitlerille.HUOM!, osa 2: Avecit

Jos tuot mukanasi kavereita, ilmoita myös heidän tulostaan, jotta voin listata mahdollisimman tarkasti mukaan tulevien henkilöiden määrän.
Ilmoittautuneet:

Toistaiseksi tapaamiseen on ilmoittautunut 24 ihmistä:

Ovat ilmoittaneet 28. päivän sopivan:

Minä
Guttersniper
Olentolupa
JesusHitler

Imperialist
Whaz
MukiTee
Southbound

MastaMind
tuun
k-osmo-s
VAIKTUTUA

kuku
Gorgonoidi
Artefakti
Zug

Gettostara
Vertt|
Tigers
Todellisuus
Schattenjäger
Aiemmin ilmoittautuneet, jotka eivät ole ehtineet mainita sopiiko 28. päivä:

Dissection
RonssoN
Mape


∞ sanoo: (1.21.36)
Introvertigo

skillroy_travelz@hotmail.com sanoo: (1.22.00)
mjötäh

∞ sanoo: (1.25.29)
no siis, oletko sä koskaan huomannut, että mitä tahansa sä kirjoitatkin niin se sattuu löytymään näiltä bullshit -torrenttisivustoilta :D

∞ sanoo: (1.25.31)
http://freshwap.net/finder/Huono+Torrent+Joka+ei+varmasti+toimi.html

∞ sanoo: (1.25.43)
"Huono Torrent Joka ei varmasti toimi [TRUSTED DOWNLOAD]"

∞ sanoo: (1.25.55)
joo! vihdoin olen löytänyt Huonon Torrentin Joka ei varmasti toimi!

skillroy_travelz@hotmail.com sanoo: (1.25.57)
: DDDDDDDDDDD


PS. Aika jännää, että minkä tahansa tiedoston TRUSTED DOWNLOAD -linkkiä on ladattu 12901 kertaa. Itse olisin olettanut, että Puukko-Allu olisi ollut edes vähän suositumpi kuin HAISTAKAA JO VITTU PASKA tai Huono Torrent Joka ei varmasti toimi, mutta tasoihin menee 12901 latauksella - what a coincidence!
Okei, kaikki suljetun osaston nuoret, muuten vain hullut, häiriintyneet, psykoottiset, neuroottiset, mitä vaan:

Teidän ongelmanne eivät ole mitään vitun supersankarikykyjä. Te ette ole yhtään sen ainutlaatuisempia tai älykkäämpiä vain koska olette kasvaneet astetta rankemmissa oloissa.

Iso osa tietämistäni nuorista ihmisistä, jotka ovat viettäneet aikaa jonkinnäköisessä hourulassa, ovat ihan vitun pihalla. Ja siis huonolla tavalla. He eivät osaa kommunikoida muiden ihmisten kanssa merkityksellisesti ja heidän älyllinen kapasiteettinsa on tasan yhtä rajoittunut kuin keskivertotallaajan. Lakatkaa tekemästä numeroa siitä, että teillä on syömishäiriö, psykoosi tai mitä vain kuin se olisi jotenkin hieno asia, koska se ei ole.

On ymmärrettävää, jos haluaa tuoda ilmi sen, että itsellä on psykologisia ongelmia. Minullakin on niitä. Olen egoistinen, narsistinen ja huonolla itsetunnolla varustettu rajatapaus, jonka elämän pääsisältö koostuu huonoina päivinä siitä, että haluaa osoittaa muille ihmisille kuinka paljon älykkäämpi ja lahjakkaampi on. Minua on koulukiusattu sen verran, että olen itsekin muuttunut kiusaajaksi. Olen pakkomielteinen vastakkaisen sukupuolen huomiosta minua kohtaan. Pelkään monia asioita kuten kipua, kuolemaa ja isoja hyönteisiä aina siihen pisteeseen asti, että näiden asioiden vältteleminen vaikeuttaa toisinaan elämääni. Olen lyönyt tai kaatanut maahan minua fyysisesti heikompia ihmisiä ja saanut heidän itkemään - ja kuvitellut olevani kova jätkä sen johdosta. Olen joutunut vuosikausia kuuntelemaan tulevien amisjätkien älyllisesti rutikuivaa vittuilua, olen joutunut etsimään itseäni, hurahtanut uskovaiseksi kun se tuntui olevan ainoa tapa saada ystäviä. Kun erehdyn alusvaatteisillani peilin eteen, reaktioni vaihtelevat inhosta epätoivoon.

Meillä kaikilla on jumankauta ongelmia. Ei ole olemassa tervettä ihmistä, jos terveellä tarkoitetaan ihmisiä, joilla ei ole psykologisia ominaisuuksia, jotka häiritsevät heidän henkistä eheyttään. Ja minäkin olen pitänyt ongelmaisia ihmisiä kiinnostavina. Ongelmaiset ihmiset ovat kiinnostavia, koska ihmiset ovat kiinnostavia. Ongelmat antavat meille särmää, tekevät meistä inhimillisiä. Todellinen mielenkiintoisuuden alkulähde löytyy kuitenkin meidän persoonamme ongelmattomista osista, kuten siitä, kuinka paljon tiedämme ja taidamme. Tai vaikkapa siitä, kuinka hyviä olemme kertomaan vitsejä. Tai ranttaamaan gallerian blogimerkinnöissä. Ihminen joka on 100 % pelkkää ongelmaa ongelman perään ei ole mielenkiintoinen. Hän ei vain ole. Hän on pelkkä taakka, jota vähemmän sekaisin olevien ihmisten pitää silkasta velvollisuudentunnosta kantaa harteillaan.

Mutta se, että pitää näitä ongelmia jonain "no tämä sentään tekee minusta mielenkiintoisemman" -valttikorttina on vain yksinkertaisesti osoitus siitä, kuinka stereotyyppinen ihminen sitä vain on. Ongelmien esitteleminen ei ole siistiä - siis oikeasti, ketä lukijoista edes kiinnostaa esimerkiksi tuo ylläoleva lista ongelmistani? Eikö se herätäkin teissä vain lähinnä myötähäpeää ja/tai vaivaantuneisuutta?

Se, että on kasvanut laitoksessa, ei myöskään ole automaattinen tae siitä, että on keskivertoa ongelmaisempi kaveri. Sanoisin, että esimerkiksi Auvinen istuu ongelmaisen nuoren määritelmään aika hyvin, with the shooting and all. Oliko hän laitosnuori? Tietääkseni ei, mutta korjauksia otetaan vastaan. Kuten totesin aiemmin, meillä kaikilla on ongelmia. Ero on siinä, kuinka hyvin ne onnistuu peittämään istuakseen paremmin siihen tervejärkisen ihmisen muottiin - vai pitäisikö sanoa myyttiin? Kun kävelet kadulla, näet ihmisiä, jotka ovat tasan yhtä sekaisin kuin mielisairaalan potilaatkin. Ainoa ero on itsekurissa ja sopeutumiskyvyssä.

Mitä jos ylpeiltäisiin sillä, että niistä ongelmista on päässyt YLI? How about that? Onnistuisiko? Olisiko se mitään, että tajuaisi, että omat psyykkiset häiriöt rajoittavat elämää sen sijaan että yrittäisi naamioida niitä jonkinasteiseksi mielenkiintoisuusfaktoriksi?