IRC-Galleria

Life of Mau, osa 13Sunnuntai 18.01.2009 22:58

Oltiin eilen yötä ninnuralla kktr:n kanssa :D Oliks vähän helmee hei?<3 Hahhaa meil oli kauhee seikkailu pääl et miten ees löydetään sinne kuuseen, mut mentiin sit rauttikselle. Katotaan silleen sitä junatauluu et "joo 2min aikaa" ja se raide jossain iha persees. Noh, sit lähti kipee spurtti sinne ihan toiseen päähän, hajoilin vaa siin matkal ku siin oli "muutama" muuki juosemas samaan junaan :DD Mut ehittiin! Oli aika urheilusuoritus kyl.

Mut ei se sit viel siihen loppunu. Käytii jossain koivukyläs tms Makuunis hakee leffoi ja ruokaa illaks, mut sit se bussi ei ois tullu ku joku ihan sairaan pitkän ajan pääst ni päätettii sit lähtee kävelee ku ninnura: "joo ei täst oo ku joku km". Oli sitten vähän enemmänkin.. Ja jalat ihan jumis siitäki urakasta ;D

Sit katottiin tv koko yö (horror movies naturally) ja syötiin iiiiihan sikana. Ei ja sit nää meiän omat yölliset kauhu-kuvaukset :DD joo ei siitä sen enempää.. Ja räiskittii jtn sotapelii siel kans hulluna pimees :D Nukkuu joku 7 am ja järkky lagaus koko aamu sit.

Ihana oli &lt;sydän&gt; :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.