IRC-Galleria

Iron^maiden

Iron^maiden

Tutustu, ennenkun tuomitset :)
Lauantai 21.8.
Ajan Järevnpäästä Lahteen katsomaan Lahden Jazztoria jossa esiintyy Stratovarius... kun tämä keikka (festari) loppuu ajan yöllä takasin Järvenpäähän himaan...

Sunnuntai 22.8.
Nukun niiiin piiitkään kun on mahdollista... ja tottakai pakkaan lisää tavaraa vietäväks koulun kämpälle. Käyn Mummilla viettämässä Mutsin ja faijapuolen synttäreitä (Mutsi 22.8 faijapuoli 12.8)

Perjatai 27.8.
Ajan itse yksikseni Joensuuhun asti Turengista ja meinasin pitää ainaki yhden tauon Mikkelissä. Joensuussa vietän aikaani yhden yön (tapaan kaverini? tai tapaan sen 30pv lauantaina)

Lauantai 28.8.
Ajan itsekseni yksin Joensuusta takasin kotiin joko Mäntsälään faijan luokse tai sit Järvenpäähän mutsin luokse.... (tapaan kaverini? taitapasin sen jo 29pv perjantaina kun menin Joensuuhun)

Sunnuntai 29.8.
On toistaiseksi suunnitelematon, mutta nukun niiin piiitkään kun on mahdollista ja pakkaan tavarani (jos jotain alkavalle viikolle tarvitaan)

Perjantai 3.9.
Vaikka tämä päivä olisi sellainen päivä että pitäisis ajaa Turengista takaisin himaan Järvenpäähän. En sen sijaan ajakkaan vaan jään koululle koko viikonlopuksi (lue seuraava päivä jos haluat tietää miksi)

Lauantai 4.9
Koululani on avoimet ovet ja meillä on tavallinen koulupäivä silti.

Sunnuntai 5.9
Olen koulussani koska en viittinyt tämän päivän takia lähteä kotiin asti (n. 80km) Kämppikselläni ja mulla on suunnitelmissa EHKÄ lähteä käymään Jyväskylässä ihan btw:inä kun tänä päivänä ei koulullamme ole paljon muuta tekemistä kun toden näköisesti kaikki mahdolliset vapaa-aika toiminta mahdollisuudet ovat kiini/eivät ole toiminnassa...

Viikot (ei viikonloput) 34 ja 35
Jos ihmettelette missä mukamas olen nämä viikot ma-pe yleensä. Olen Turengissa, Janakkalassa, Kiipulassa, kouluni asuntoloilla kun koulu matkaani kertyisi n. 80km yhteen suuntaan ja 160km/pv ja kesto on noin 1h suuntaansa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.