IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Uusi kotiLauantai 31.03.2007 20:12

Onpas siitä aikaa kun oon tänne viimeks kirjottanu. Vuos!! Hehe... No jos nyt alkais vähän paremmin laittelee kaikkee. Uus kotipaikka ja uudet kujeet :) Tosin kun vielä sais ton pirun netin toimimaan. Aina kun koneelle haluaa niin ei muuta kun ukon toimistolle. Kivaa.... Pitäis mennä auttaa sitä auton kanssa. Laittaapi uusia osia 71 corvetteensa. Kirjoittelen taas....

*Pääsiäinen*Perjantai 14.04.2006 19:33

Huh heijaa... Mitäs tässä. Kotona pääsiäistä vietellään. Ei voi mihinkään lähteä kun huomenna on taas töitä. Käytiin ukon kanssa vähän ajelulla äsken ja kahvilla.Muuten ollaan sitten ilta kotosalla ja kahtellaan leffoja :)

Että hyvää pääsiäistä vaan kaikille!!!

Muistot on ihana asia.... tai kauhea :)Sunnuntai 09.04.2006 04:12Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein.
Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

-Riikka

Pääsette kuvailemaan.... :)Sunnuntai 09.04.2006 04:04

Kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis VAIN yhdellä(!) ja laita sitten tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut sinusta ajattelevat.

Onko elämää?? hmmm....Sunnuntai 09.04.2006 03:53

Tässä kotona istun kaverin kanssa ja pelataa uusinta Tomb Raideria.... kellokin on vasta 00:45 ja huomenna työpäivä taas.
Onkohan tässä oikee elämää? Sitä soppii miettiä. Laitoin tossa koulupaperit just menee. Saa nähdä pääsenkö. Kaveri oli just päässy pääsykokeisiin. Samaa alaa miettii ku meikäläinen on jo.
Siivotaki pitäis.... taas pitkästä aikaa. Meni vapaapäivät järjestellessä kavereitten kanssa synttäri bileitä. Oli aika hauskaa...pelattii "Mä en oo ikinä..." peliä ja juotii boolia. ;) Meni booli aika nopeesti. No oli meitä viis akkaaki kyllä. Harmitti vähä ku en sit baarii viittiny lähteä ku piti mennä tänää töihin. Onneks kaveri pitää kohta puoliin tuparit niin pääsee sitte juomaa ihan kunnolla ja baarii ;)

Mutta nyt kohta puoliin nukkuu että jaksan taas huomenna virkeenä töihin....

Plaah plaah...Maanantai 13.02.2006 13:02


Yskin taas kotona...Siivoamaan pitäis taas ruveta mutta kun ei kiinnostais yhtään. Huomennaki on ystävänpäivä. Tein kortteja mut en saanut niitä siihen kuntoon että olisin lähettänyt...:( Yksin olen ystävänpäivän... Sain kyllä jo kullalta ruusukimpun perjantaina kun tuli viikonlopuksi tänne! Keskiviikkona taas töihin.... Kuuden päivän putki mikä päättyy kahteen peräkkäiseen yöhön... Miten mie jaksan?!

Siivouspäivä... plaahTorstai 09.02.2006 16:46

On toi töissä käyminen rankkaa kun ei jaksa enää kotia pitää siistinä. Pitää nykyää aina vapaa päivinä pitää siivouspäivä. Vihaan muutenki siivousta! Eipä toi mies täällä ikinä siivoa kun tulee...

Vieläkin väsyttää kun olin töissä ti-ke yön. Ja huomenna taas takaisin töihin... Onneks saa sitten nukkua oman kullan kainalossa =)

APUA!!Sunnuntai 05.02.2006 01:44

Just tein tunnuksen ja tää kaikki on ihan uutta mulle. Tuntuu etten oikee osaa mitään! Onneks on kaveri jolla on täällä kanssa tunnus. Jospa se auttais mua... Tää on vähä toista kun kotisivujen tekeminen :) No ehkä tää tästä.... Toivottavasti.
« Uudemmat - Vanhemmat »