IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

Great Ocean RoadTiistai 18.12.2007 09:22

Doddii, tassa olis ny sitte meikalaisen nakemys tosta G.O.Rsta joka me puoteltiin lapi Portsin kanssa Laten Surf Hilux Turbo - editionilla. Mulle lankesi kuskin hommat ku Portsi paatti kiltisti luovuttaa lompakkonsa ja ajokorttinsa Rollon yo-elamalle ennenku karautti ausseihin. Portsi sai sitte toimia meikalaisen navigaattori Lipiaisena kokoajan.

Matkaan startattiin torstaina siina puolelta paivin, heti ku meika oli saanu entisesta kampasta takuuvuokran takasin. Ilma oli kuuma, auto poltteli alla ja rahat poltteli taskussa.. Nyt se sitte tapahtu, Sonni paastettiin viimein Ausseissa auton rattiin, siita huolimatta etta taalla on vasemmanpuoleinen liikenne ja ratti oikeala puolella autoa. pari kolme nelja kertaa vaan kaannyin vaaralle kaistalle :)

Ekaks puoteltiin Geelongin tuppukylaan (n.250 000 naamaria) jossa ei jaksettu kauaa madantya. Matka jatkui suoraa Torquayhyn, jossa oli kaikkien surffibrandien Factory Outletit eli tehtaanmyymalat. Meika innostu sitte polttaan sita rahaa sinne kauppoihin ja Portsiki paatti pitkan harkinnan jalkeen investoida meille RIKKINAISEN foot bagin kovalla 7 dollarin hinnalla. on se kova aija tuo portsi ku otsasta koittaa.

Sitte saavuttiinki Lorneen, mukavaan pikkukylaan rannikolla. Auto parkkiin ja illallis-mestan etsintaan. Ravintola, joka sai kunnian yrittaa ruokkia meita, oli nimeltaan Arab, ollut kuulemma pystyssa vuodesta 1956 Lonely Planetin oppaan mukaan. Jos meista ois ollu kiinni niin se mesta ois revitty alas sen silian tien ku kehtasivat antaa meille niin paskaa safkaa. 19,50 AUS makso meripasta. Euroshopperin makaroonit ja sekaan pari silakkaa olis toiminu paremmin kuin tama annos. Ihan syvalta sielta jostain minne aurinko ei paista. Itku meinas paasta isoilta miehilta kun naamaansa tata annosta urhoollisesti lusikoivat. DAMN!

Seuraavaks syoksyttiin takas autolle ja yopaikan etsintaan. Mehan ei mitenkaan rahoissa taalla olla joten paatettiin pyhasti yopya autossa vaikka mika olis. No niinpa siina sitte kavi etta 2 aivan helvetin isoa Huntsman-hamahakkia oli paattany asettua taloks meian (siis Laten) autoon ja halusivat meilta kovasti lamminta kainaloa.. Lupaus mika lupaus, autossa kummiski nukuttiin vaikka hieman janskattikin. Meika meinas jo nukahtaa siihen penkille ku Portsi alko sitte tarisemaan ja halus kovasti paljon tappaa ne hamikset, tai siis halus kovasti etta meika tappaa ne karvajalat.


Toisen mie sainki hengilta vesipullolla mutta toista ei enaa loydetty. Oli mukava nukkua tietaen, etta siella jossaki auton sisalla se hamis juoksentelee valmiina puremaan meilta paat irti. tai jotaki.

Perjantaina sitte kaytiin ihmettelemassa Gibson Stepseja ja 12 Apostolia, ne on sellasia kivimuodostelmia tuossa rannikolla. Ei mitaan ihmeellista, melko jaykkia olivat. Paljon jenkki -turisteja oli paikalla ja kukaan ei niista tykanny. Vieressa seisoskeleva aussi-mummoki totes kiltisiti, etta "Bloody yankees!" etta sellaista. naitten kivi-sessioiden jalkeen me paatettiin, etta meika ajaa takas kampille 190 kilsaa samana paivana ja Portsi saa laiskotella ja katella maisemia vieressa. Onneks oli tuo Laten antama NavMan autossa kiinni, kummasti helpotti suunnistusta. Siltiki tuo Navigaattori Lipiainen neuvo meikat 3 kertaa vaaralle tielle. Silla on kylla kaikki kortit pakassa mutta pakka on valilla aika sekasin.

Koaloita nahtiin ja papukaijoja ja ankkoja ja hamahakkeja ja kauniita naisia kesa-mekoissaan. Ihan lupsakka reissu. ja viela selvinpainki pysyttiin koko ajan. Hienoa.

Sunnuntaina oli meikalaisen tan kauden viiminen matsi Ausseissa. 2 minuutin pelin jalkeen ekassa vaihdossa piti sitten vieda vastustajan karvaajat kaffelle ja sentteri nakkikioskille ja lopuks ampua ranteella ottelun avausmaali. pthyi. Portsi jatkoi omien ihme-rupelli laukaustensa viljelya ja viimeisteli 4 maalia ku mokke pelas taas silmat kiinni :)
meikalle lopulta tehot 1+2 ja ku voittoki heltisi niin hyvilla mielin voipi jattaa pelikentat taalla paassa taakse.

Eilen paastiiin sitte upeaan mahtavaan PUU-SAUNAAN!! Laten australialaiset appi-vanhemmat oli rakentanu omin kasin perinteisen suomalaisen puu-saunan taloonsa! Kiuas oli tuotu suomesta ja sita rataa. Olihan se ihanan mahtavaa tutussa tuoksussa saunan lauteilla ja pulahtaa valilla uima-altaaseen vilvottelemaan.. Makkeimmillaan.

Nain taalla talla kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.