IRC-Galleria

IsoPahaSusi

IsoPahaSusi

valmistautuu taas muuttamaan maailmalle

hero & butcherMaanantai 17.09.2007 07:38

yasu, elikka moro kreikaksi

Vihdoin ja viimein, 3 viikon etsinnan jalkeen mie sain itteni tyollistettya taalla puolen palloa! Kiitokset Erbelle ku hoiti mulle tan duunin. Nimittain meikalaise pomo oli soittanu erbelle etta tulla toihin ku erbe oli niilla duunissa viimeks Formuloiden Aussi-GeePeessa. Erbe puhalsi itsensa Sydneyyn asumaan tossa joku aika sitte ja taten estyi menemasta talla kertaa. Poika soitti sitte mulle ja hoiti meikat tonne toihin.
Muchos Gracias Joonas!
Meika on toissa, yllatys yllatys Kreikkalaisessa perinneruoka lafkassa! Ei sita nakojaan paase kreikkalaisista pomoista eroon taalla ulkomailla. Vuosi sitten Kosilla mulla oli kans kreikkapomo 3 kuukautta. Ja surprise surprise mie valmistan ruokaa tyokseni, ihan kuin mulla ei ois jo valmiiks tarpeeks vaikeuksia pysytella roskaruoasta erossa.. Taa mesta nimittain valmistaa perinteista kreikkalaista pikaruokaa, Souvlakia! Pitaleipaan kaarittya lihaa vihannesten ja kastikkeen kera. hyva puoli tassa on se, etta aina tyopaivan jalkeen mie saan kouraan yhen sellasen mehevan rullan, nam! Huono puoli on, etta mulla on koko ajan toissa nalka.
Eli tiskin takana on huikean iso grilli jonka takana on huikean mahtava lihaleikkaaja MINA! lihat vartaista massiivisella veitsella grilliin, ruskistus, ja lihat astioihin joista hemaisevat tytot sitte myyvat niita sikakalliilla nalkaisille asiakkaille. Meika paistelee lisaks samaan aikaan munia, pekonia, sienia ja pitaleipia, vuen loputtua meika on kuulkaas sellane lihamestari etta ei mitaan jarkea!

Lappilainen opiskelija valmistaa kreikkalaista perinneruokaa Australiassa!Onko hullumpaaa kuultu??

noh eniveis, toita on kuulemma tarjolla niin paljon ku mie vaan jaksan teha vuen loppuun asti, huikaisevan huumaava homma :)

Eilen meika muutes naki kahvilassa tossa viereisella kadulla aika omituisen ilmestyksen. Siella oli nimittai 2 naista kahvilla poydan aaressa ja poydalla oli kanaverkosta punottu kori jossa kaakatteli menemaan ANKKA! keskella kahvilaa taa trio piti kokoustaan kahvikupposen aaressa..Lepposaa meininkia sanon mina :D

Saman paivana tuli oltua sitte hero of the day, arjen sankari ja kari grandi samassa paketissa.nimittain tossa Flinders Stn juna-asemalla soitteli nuori mies korvis korvassa kitaraansa ehka huonoiten mita oon ikina joutunu kuulemaan! Ihmiset kaveli ohi kadet korvilla ja pudisteli paatansa mutta oli se kolli vaan onnistunu saamaan hattuunsa jonku verran rahaaki. Varmaan kipurahoja.
No kuiten, sitte sellane perhana skinari-nulikkalauma otti tan pojan kohteekseen ja alko huutaan sille ja lopulta 2 teinimuijaa varasti sen kitaralaukun ja jotaki muuta rompetta ja ampas karkuun ihmisvilinan sekaan keskella sunnuntai-paivaa! Kukaan ei reagoinu mitenkaan ja sillo mulla palo pareet ja mie loikkasin naide pentujen eteen sonnimaisella loikalla ja siihen rintakehaanhan naa jullit sitte pysahty niinku seinaan. Mie nappasin tilapaiset lainakamppeet pennuilta ja annoin oikealle omistajalle takaisin samalla ku naa pennut otti asiakseen avautua siina taustalla.
Eiha se poika-parka soittaa osannu mutta ei se nyt sentaan oikeuta sen kamoja kaantamaan! valilla ihmetyttaa taa suurkaupunki elama ku ketaan ei tunnu kiinnostavan mikaan, kukaan ei valita varkauksista. pitas vissii varastaa niilta housut jalasta ja polttaa niitten kengat nii luulis heraavan.ihme hommaa.

Eipa mulla muuta, ilma on lammin, +23 astetta ja jaffa paistaa ja linnut laulaa ja koirat kavelee ja autot kulkee ja sita rataa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.