IRC-Galleria

ItsNotMe

ItsNotMe

☆pipirupirupirupipirupi~!

Tuli, oli, meni. VIUH!Torstai 08.09.2011 12:04

Juu, voisinpa tähän nyt kirjoitella kun olokin on permpi. Sunnuntaina kotiin conista palatessa huomasin että kurkkua sattui hieman ja maanantaina sitten oli jo kuumetta ja flunssa pääällä. Flunssassa sitä edelleen ollaan että yay. Tuntuu että moni sai Tampereelta matkaansa flunssan conin jälkeen o:


Mutta juuh. Hiukan tuo Tracon jännitti, eka traconi kun oli. En tiennyt yhtään millaista siellä olisi ja ohjelmalehtisen mukaan ohjelmaa olisi kauheasti, kiinnostavimmat tietenkin joko päällekkäin tai sitten peräkanaa eri puolilla Tampere taloa. Loppujen lopuksi menin vain muutamaan ohjelmaan sillä myyntipöydät, taidekuja ja tuttavavien tapaaminen veikin enemmän aikaa kun luulin.

Lauantaina aika tuntui menevän nopeasti, heräsimme aikaisin aamulla muutaman tunnin yöunen jälkeen valmistautumaan coniin. Väsymystä oli ilmassa hiukan, jotkut meistä olivat saaneet nukutuksi enemmän ja joku oli valvonut koko yön, unta saamatta. Luonnollisesti, kun pääsimme cossiemme kanssa coni paikalle, siellä oli jonoa. Minä ja kaverini Kuro päätimme mennä Tullintorille hakemaan muutaman kylmän starbucksin kahvin jotta virkistyisimme. Päästyämme takaisin huomasimme että jonoa ei ollutkaan niin paljoa kuin luulimme ja pääsimme heti sisään lämpimään Tampere Talolle. Hyökkäsimme heti taidekujalle ja sieltä sitten alaspäin tutkimaan mitä kivaa löytyisi. Lauantain lopuksi päädyimme kuvauspalvelun eteen ja totesimme että voisimme mennä ottamaan kuvan. Itseäni jännitti todella paljon sillä suhteeni kameraan on </3, mutta Kuvauspalvelun kuvaaja oli aivan ihana ja ohjasi poseeraamaan. Kiitos hänelle :) Odottelen innolla kuvien ilmestymistä anikiin :) :)

Sunnuntai meni melkeinpä yhtä nopeasti. Olimme jo eilen käyneet katsomassa cosplay kisoja ja sunnuntaina menimme katsomaan myös. Mahtavia esityksiä! Vielä sen verran lauantaista; pukukisassa oli aivan mahtavia pukuja mutta ihmettelen, kuinka yksi kunniamaininnan saaneista valittiin vain sen perusteella että oli tehnyt itse käsin puvun? Eikö kukaan muu muka ollut itse pukuaan tehnyt? Kisassa oli monia joilla oli jopa käsin maalattuja yksityiskohtia puvussaan! Toivottavasti ensivuoden tuomarit ovat parempia, ei millään pahalla.

Mutta juu, kivaa oli. Kiitokset kaikille ihanille ihmisille. Kiitokset kaikille mahtaville cossaajille joista saimme ottaa kuvan, kiitokset kuvauspalvelun ihanalle kuvaajalle, kiitokset BakaRenolle että saimme yöpyä hänen luonaan, kiitokset kaikille jotka tulivat halaamaan (vaikka en kyllä mitään hali lappua kantanut, enkä tule ikinä kantamaankaan), kiitokselle sille yhdelle Reno cossaajalle joka hoki jotain epämääräistä laulua joka on soinnut päässä sunnuntaista lähtien ja lopuksi kiitokset kaikille joiden nimeä/ joita en maininnut tässä. Ensi vuonna uudestaan~!!

~ C.C / Cherry kiittää, kumartaa ja aivastaa~

*menee takaisin nukkumaan ja potemaan flunssaan*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.