IRC-Galleria

J-RoCkEr

J-RoCkEr

Shut me up!!!!!!

HAAAUDI HOUMaanantai 29.06.2009 16:07

hello everybody.

olen pitänyt hiljaisuutta liian pitkään ni aika tännekki o jotain kirjottaa.

Juhannus meni miten meni: Mökillä Miian, Toni, Ville,Mikan ja Poon kanssa. Äitikin oli siellä ja eku ja make mutta ne lähtivät jo sunnuntaina niin jäimme *me nuoriso* yksin mökille* ja siit sitten ei tarvi paljo johtopäätöksiä arvailla mitä me siel sit ajankuluksi tehtiin *juotiin joka päivä ja varmaa yhteis pullonpalautus saldo oli 60€*

Oli todella mukavaa olla siellä rauhassa ilman mitää kiirettä tai stressiä *jos ei lasketa mutsia joka rääkyy vähä väliä et pitää tehä jotain*. Joten päätänpä kiittää Miiaa ja Tonia kun ottivat minut mukaan mökille joka vastasi sitten vähän pidenettyjä 18-vuotis synttäreit ^^. happy go round!

Nyt o taas paluu arkeen joka nyt o aina osin tai toisin paskaa... mutta kuka jaksaa valittaa... hyvääkin välillä sattuu jos oikeast vinkkelist kattelee... et näin.

Odotan innolla että nään ystäviäni kahen viikonpäästä hesassa ^^. * see ya soon: Lauri,Luukas,Jenni,Katri,Jessica,Sonja ja Reija ^^*

mut kyllä... jos ihmettelette että mikä mul on ni, sovitaan vaikka et akuuttipuheripuli. että tällästä täällä ja kaikkea näin.

The End

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.