IRC-Galleria

Karoliina rantanen

wikipedia Loikkaa: valikkoon, hakuun Keep tidy.svg Tämä artikkeli on merkitty poistettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe ei sovi tietosanakirjaan tai se on tarpeeton. Perustelut: Y1: Merkityksetön sisältö Jos olet eri mieltä, kerro mielipiteesi keskustelusivulla. Jos korvaat sivun kelvollisella tai merkintä on mielestäsi ilmeisen virheellinen, poista tämä huomautus ja kerro perustelusi yhteenvedossa tai keskustelusivulla. Älä kuitenkaan poista huomautusta, jos olet itse luonut tämän sivun. Vain ylläpitäjät voivat poistaa sivun. Sivun tyhjentäminen ei vastaa poistamista. Jos artikkelin alkuperäinen luoja poistaa roskamerkinnän, lisää hänen keskustelusivulleen malline: {{subst:Roskamerkintä}


karoliina rantanen on tyttö. joka on syntynyt kai mänttässä 13.7. 1997. karoliina rantanen asuu edelleen mänttässä jos oli sieltä kotoisin. :D karoliina rantanen on avioliitossa. ja on kuulemma syönyt nimensä mailman kartalta :D. hänet on nähty irc-galleriassa alle tunti sitten. MUTTA HÄN TAHTOO KYSYÄ SINULTA ETTÄ: ONKO SULLA POKKAA?


Tervetuloa Wikipediaan! Kokeilit suomenkielisen Wikipedian muokkaamista, ja kokeilusi on nyt kumottu, poistettu tai merkitty roskaksi. Jos haluat harjoitella lisää, käytä muiden sivujen sijaan hiekkalaatikkoa, jottei muokkauksiasi tulkittaisi vandalismiksi. Lisää tietoa muokkaamisesta on ohjesivuilla. –-DragonMaster- 7. maaliskuuta 2010 kello 01.49 (EET)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.