IRC-Galleria

JESSEDUDERAWRS

JESSEDUDERAWRS

♥ saa tulla juttelee ♥

pöpilä:DDPerjantai 11.12.2009 11:54

Hullujenhuoneet
Suomen KELA ainakin luultavasti rahoittaa hullujenhuoneita. Hyvä esimerkki katottomasta hullujenhuoneesta on Ruotsi. Mutta palataanpa Suomen hullujenhuoneisiin. Hullujenhuoneiden seinät ovat valkoisia. Voisi luulla, että se on rauhoittava väri, mutta ei, tässä, mitä mi hullu siitä ajattelee: "Valkoista... Heh.. Heh! Hähähähä! Muahaha! Valkoista, sehän on... Enkelten väri, kyllä... Hähähäää... Ja, ja, ja.. Maidon väri ja HAHAHAHAH! Se on aivan oksettava väri... Grr... En kyllä näytä sitä noille. Aah, kylmää hikeä kohoaa pintaan! Vihaan valkoistAAAAAH! AA! Päästäkää mut pois!!!"

Taas kerran hullulle tuodaan rauhoittavia, mutta ne vain vahvistavat hänen tuntemuksiaan. Mieti, miltä sinusta tuntuisi olla jossain valkoisessa huoneessa, joka on täynnä ei mitään ja seinät ovat pehmustettuja. Hullut kaipaavat toimintaa. Siksi heille pitäisi antaa viihdykettä, kuten kivääriratoja, pensaanleikkuuta, keilausta, metsätöitä, tikanheittoa, miekkailua, itsepuolustuslajeja, kemistintöitä, metallitöitä ja kaikkea sellaista, mihin ei liity yhtään mitään, jonka avulla he voisivat vahingoittaa itseään, taikka jotakuta. Olisi myös varsin mukavaa, mikäli mahdollisuus kirjoitella tiettyyn verkkosivustoon olisi saatavilla muutenkin kuin kilo rauhoittavia suonessa. Viisas onneksi piilottaa ne nenään. Buaha KELA kuitenkin valittaa varojen puutteesta sekä siitä, että hulluille ei saisi antaa mitään tällaisia taitoja/esineitä. Se olisi kuulemma tapaturmariski. Juuri tällaiset asiat saavat hullut vain ahdistuneiksi. Antakaa heille kaikki, mitä he tahtovat, niin he ovat tyytyväisiä.

Hulluuden lisääntymisen vuoksi mm. Helsingin psykologianlaitos on joutunut kehittelemään uusia tapoja lyhentää mielenterveyspotilaiden jonoa. Tapa on kuitenkin yksinkertaisuudessaan nerokas. Ei oteta pahoja tapauksia hoitoon vaan odotetaan niiden tekevän itsemurhan, jolloin jono lyhenee kuin itsestään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.