IRC-Galleria

JUICEPOKS

JUICEPOKS

if you hate me, I die

[Ei aihetta]Torstai 20.11.2008 00:10

A: Listaa asioita 5 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et ehkä koskaan tule sanomaan.
B: Älä paljasta keitä he ovat.
C: Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaa mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. Hmm.. mistäs aloittaisin. Ollaan tunnettu jo pari vuotta ja oot ollu mulle tosi tärkee ystävä, mut kun kesä tuli ja meni niin homma muuttu. Enää ei mun seura kelpaa sulle ja mut voi heittää nurkkaan kun kuluneet pikkuhousut. Sit ku sulle koittaa tulla puhumaan ja olla kaveri, niin sä käännät selkäs ja meet muiden seuraan. Ja mä en tajua, mikset sä voi vaan ymmärtää miten ulkopuoliseks mä tunnen itteni kun sä koko ajan jätät mut omiin oloihini.. Voisit ees sanoa suoraan että ei kiinnosta.

2. Mä en tajua mikä helvetti sua vaivaa, sä et pidä mitään yhteyttä ja sit oot aina vaan joo, moi jee. Sulle ei kelpaa mikään mitä mä oon, paitsi sillon kun kukaan muu ei voi hengailla mun kanssa niin sitten mä saattasin kelvata .. mutta ei. sillonkin mut pitää __ aina __ feidata. GREAT! Ennen sun kanssa oli ihan helvetin hauskaa, hauskempaa kun monien muitten kanssa .. sillon kun sulla ei vielä ollu niin kiireistä elämää ku Obamalla tms. En olis sustakaan uskonu.

3. Oot vähä kurre <3 oot aika hassuli ja puhut viel hassulimpii juttuja. Mä en voi käsittää et miten sun pääs kestää mun mössöpaskanjauhantapuheita :'D No ehkä siihen vaikuttaa se, et sä oot itekki vähän samallaine, tai emt : D mut aiheet on ainaki tosi kuumia ;'>> <3 Ja mulla on muute vieläki se yks kuva minkä lähetit, saa kyl kunnon naurut 8') mut kaikissa on vikoja, niin myös sussa ..

4. Mikä ongelma sulla on?! ootko joku silmätön tai jotain ? Mikset sä voi tajuta, ettet sä voi päättää mitä mä teen ja jos pyydän sua olemaan mun kanssa, niin et sä sillon päätä, __ ainakaan kysymättä __ et ketä muita sinne tulee ja ketä ei. Okei, ei haitannu et oli yks lisää, mut kuka oli taas kolmas pyörä?! Sullekin oon vaan joku saatanan korvike ku jos ei miehet ilmaannu paikalle, niin kappas - minä satun paikalle ja sit aletaa hengaa munkaa. Sori, muutaki tekemistä. Yritäthän säki olla tosi kiva, mut sit aina syytetään mua kun en pidä suhun yhteyttä. Johtuisko siitä, että susta on tullu __ kusipää __ ?!

5. Ikävää, että joudutaan riitelemään ainakin joka viikko.. : c ei sun kanssas haluis riidellä, sä oot niin kultainenkin. Todellisuudessa oot ihan liian kiltti mulle kun oon kuitenki ollu niin ilkimys. Säkin kuitenkin kuulut niihin ihmisiin, jotka on koulun alun jälkee taas muuttunu ja tunnut paljon etäisemmältä ja ihan ku kaikki mun kanssa oleminen olis sulle pakonomaista. Et selvästi trunnu tajuavan kuinka mustasukkainen mä oon sulle sun feimeydestä ja siitä, miten paljon tuttuja/kavereita sulla on. Mä en myöskään ymmärrä, mistä kaikki tää vittuilu ja negatiivisuus + vastahakoisuus mua kohtaan.. Tarttuuko seki muista? Tuleeko musta sittenkin seuraava uhri?

+ propsidude

6. Sä oot ihanan kiltti .. tai ainakin sun ihanteenas on ylimielinen kiltteys ja ystävällisyys. Fakta vaan on se, et sussa ei oo paskaakaan kilttiä. Helppohan se on kulissien taakse piiloutuu, mut hei, sun luontees kumpuu niitten lavasteittenkin takaa! Sua pitäis miellyttää niin helvetisti, et henki menis, mut sitte sä et kuitenkaan anna mitään vastinetta sille. Sä oot myös ihan vitun arvaamaton ja suutut jostain maailman typerimmistä asioista - joskus niille ei löydä edes syytäkään. Sä kanssa kuvittelet olevas joku 10, mut eieiei, sori.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.