IRC-Galleria

uudet kujeetPerjantai 07.03.2008 10:56

Pääsimme sittenkin muuttamaan kunnialla tänne korpeen :P

Aluksi ahisti että minne kaikki mahtuu ja ei kyllä tuu mitään.. Kuitenkin kun tää vosu kääri hihansa niin kummasti tavarat löysivät paikkansa..
Perjantaina otettiin hitusen kaljaa ja saunottiin omassa saunassa... tosi mahtavaa ja kaiken kruunasi että pääsi omalle pihalle löylyjen jälkeen..! Lauantaina kävin parturissa ja otettiin olutta :P Illalla päätettiin että hittolainen, mennään katsomaan keskustan baarit! Tilattiin taxi ja eikun menoksi.. Taxi-kuski oli kuulemma asunut Myllypurossa mistä minä olen lähtöisin..
Saavuimme ekaan paikkaan mikä oli vaisumpi kuin lastentarha päivänokosten aikaan.. Siiryimme toiseen baariin missä olikin jo vähän enemmän elämää.. Tutustuin baarimikkoon ja yhteen vanhempaan pariskuntaan.. ja uskokaa tai älkää, niin tämän baarimikon tyttöystävä asuu myös Myllypurossa :D samalla kadulla kuin minä aikoinaan!!
Tapasimme myös yhden kundin jonka luokse menimmekin ekoille jatkoille :) Siellä vähän muisti pätkii mutta muistan että kohensin yhden tytön tissejä paremmin esille..

Aamulla sitten heräsimme kotoa ja minulle oli tullut tekstareita pari.. joku Jenni minua oli kaivannut yöllä joraamaan, ja pitkän mietinnän jälkeen muistin että sehän oli tissien kohennus- tyttö!

Keskiviikkona sitten soiteltiin Jennin kanssa jä hän tuli "kahville" eli kaljalle.. sitten tavattiin Tuuli (jatkojen emäntä) ja mentiin jonnekkin.. sitten Tuulin kanssa napattiin baarimikko kyytiin.. He näyttivät paikkoja ja ilalla tein ruokaa meillä kaikille..

Että näin sitä tutustuu ihmisiin kun pitää kauheesti ääntä ja tuuppii tuntemattomien tissejä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.