IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2006 21:27

Tehtävänanto: Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Katson kenkiäni ja haron hiuksiani samaa aikaa ku kävelen..

2. Juon aika paljon nestet päiväs..et kyl 1,5 litraa vettä meni tänäänki 15minuutis iha ku "vettä vaan":D Ja sillee et pystyn aika paljo juomaa kerral. Ja iltasi valitsen ennemmin 1,5 kokist ku pringles purkin.

3.Ainoo oikee asu kaikes sisäliikunnas ja kesällä urheilus on t-paita ja shortsit.Verkkareit en oo varmaa viidennen luokan jälkee pitäny kertaakaan..=) Mut tähän ei lasket tuulihousui..;D

4. Mul on ihan selkeest valikoitunu et mitä karkkei voi syödä minkäki kans..=) esimerkiks missä x pussis ei voi koskaa syödä keltast karkkii jollei samaa aikaa pist mustaa karkkii suuhun..=)

5. en pidä pipoo oikeestaa koskaan..en tie mist johtuu,tullu vaa sellane tapa et mielummin olen ilman kovallaki pakkasel.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.