IRC-Galleria

Jace74

Jace74

you will never know if you dont try...

Blogimerkintä

« Uudempi -
Aamulla heräsin9.00 aikaan ja havahtusin siihen tosi asiaan että nyt on perskules kevät ja ulkona kaunis ilma... No eipä siinä paljon tullut mietittyä kun soitto naapurille ja kinumaan kyytiä hallille että saisin moottoripyörän liikenteeseen. Eihän siinä ehtinyt edes aamukahveja juomaan kun oltiin jo matkalla noutamaan mun omaa lelua ja voi sitä onnen päivää kun kuulin sen karjahtavan käyntiin. Niin ja jos olisin ollut nainen ja saanut sellainen murinan jalkojeni väliin niin se olisi ollut menoa...!
Siitä sitten lähdettiin läheiselle bensa-asemalle tankkaamaan ja juomaan ne väliin jääneet aamukahvit. No en sitten tiedä tuliko edes koko kuppia juotua sillä niin paljon maantie kutsui.
Siinä sitä tuli sitten kierreltyä ja kaarreltua ympäri turkua ja iltapäivällä kotiin vaihtamaan menopeli autoksi ja keula kohti Uuttakaupunkia sillä nyt olisi jälleen se kuuluisä isä/tytär viikonloppu.
Nyt Julia nukkuu jo ja iskä istuu koneella ja odottaa kuumeisesti ensi viikkoa. Eipä taida meikäläistä paljon auton ratissa näkyä tai salilla pelaamassa sillä maantie odottaa....
Jos näette taustapeilistä keltaisen ampiaisen tulevan kohti niin antakaa vaan sovinnolla sitä tietä sillä ohi mennään joka tapauksessa!
Bensan katkuisiin kuulumisiin!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.