IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen
Joulumietteitä:
Ensinäkin, ne jotka olivat lyöneet vetoa eli veikanneet makeisten ja suklaiden puolesta.. onnitteluni, saatte roponne takaisin infopisteestä pääsisäänkäynnin luona.
ja tästä johtuen: YAY! *he said with sarcasm* Presents! *yawn*

Toiseksi, mä olen lisännyt mun annostusta näin joulupyhien ajaksi, mistä johtuen mua a) masentaa enemmän b) mulla on mieskuntoa yhtä paljon kuin 80-v. impotentilla ja c)mulla on vitun tylsää jatkuvasti..
[countdown to meltdown commencing in 5...4...3...2...1..0.. t minus a fortnight and counting..]

Ne pienet asiat, joiden avulla jaksoi tuossa syyslukukaudella, alkavat pikkuhiljaa haalentua ja hävitä taustaan.. tietyn hajuveden tuoksu, huulten tuntu vasten omia,
pitkät&hartaat halaukset ja ylipäätään tunne siitä, että joku välittää.. tai että itse välittää jostakin.. Kaikki tuollaiset ovat katoamassa..
Tuntuu kuin olisin taas taantumassa, palaamassa takaisin sinne labyritin keskelle, josta pääsin jo kerran pois.. ..lasiseinät tunkevat lähemmäksi, enkä pian enää tiedä kummalla puolen akvaariota olen.. ja kummalla puolen ovat kaikki muut..

Vittu!.. mä vihaan talvea yli kaiken.. tää pimeys ja kaikki.. koko luonto on horroksessa tai kuollut.. ja samalta tuntuu myös minusta.. Suurin osa kavereista on sit tietysti talvi-ihmisiä, koita niille sitten selittää miksi itsestä tuntuu pahalta..
Kuinka voisivat ymmärtää?.. Kuinka?

Mä olen koittanut tehdä kaikkea järkevää tässä et saisin aikani kulumaan.. mutten pysty keskittymään mihinkään, mikä vaatisi multa viittä minuuttia enempi huomiota.
[Tämän avautumisen pituus on sinänsäkin ironista?]

Joo, mutta.. tehkää mitä tykkäätte.. lopulta me kuollaan kuitenkin kaikki..
~O~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.