IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen
"These bonds are shackle-free"

ottakaapa sitten huomioon seuraavaa lukiessanne, että olen valkoihoinen länsimaalainen 'mies':
Tässä on vuosien mittaan tullu vastaan yksi jos toinenkin naishenkilö, joka tykkää alistetuksi tulemisesta ja sitomisleikeistä.. tästä on tullut mieleeni pari juttua: jos pohditaan sitä, kuinka 'naiset ovat heikompi sukupuoli' (paskapuhetta, jos multa kysytään) niin miksi sitä haluaisi vahvistaa tuota alistamista.. siis mä ymmärrän tavallaan sen et haluaa ettei se äijä oo mikään nynny.. tietää mitä tekee jne. ..oha se varmaan hotimpaa :) showing that you've got a pair of big ass balls between your legs..
mut henk.koht. toi sitomisjuttu menee vähä ohi multa.. ehkä varmaan sen takia, että mä pelkäisin satuttavani väärällä tavalla sitä kumppania (ja kommunikaatiohan on tärkeätä tässä.. et se suun kapuloiminen ei ehkä oo viksua xD gimp-naamarit o kyl aika huvittavia).. toinen asia o sit se et käsillä voi tehdä kaikkea kivaa.. ;) mut jesh.. katotaan ny sit täs kesän mittaan et tuleeko testattua tuota käytännössä ja et tajuanko mä sen pointin sit..

se mun kysymys on siis oikeastaan kai se et onko mun päässä jotain vikaa, jos mä mieluummin haluaisin kontrastia tuohon naisen 'heikkouteen' sillai sopivassa määrin.. en meinaa siis mitään sellasta hirveetä dominameininkiä.. mut siis itseluottamusta ja sellasta vastarintaa.. et mun silmille ei hypitä.. :) tajuaakohan kukaan taas tuosta mitään..?

whatever..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.