IRC-Galleria

Jack84XX

Jack84XX

Nettikyylät vittu ootte turhia :D

LauantaiLauantai 13.04.2024 18:24

Ollut aurinkoinen päivä ja pari kertaa on käyty ulkonakin mutta puuhaa muuten sisällä näin kotipäivänä kuten esim sain sen uudemman koneen käyttöön olkkarin puolelle ja toistaiseksi pelaa hyvin, pyykkiä on pesty ja poikkesin illaksi hakemassa sipsejä nii jos välillä herkuttelis ja pullo pepsi maxiakin on, siinäpä sitä sitten mutta ei yhtään alkoa kun on motivaatio reiluun vähentämiseen ja monista syistä, maanantaina on labrassa käynti ku kontrolli ja luulisi olevan paremmat arvot :)

Nukuttikin ihan hyvin yöllä ja hieman unettais nytkin mutta jos sinnittelis vain ja yöllä sitten nukkuis kunnolla ja huomiselle on jo ohjelma tiedossa ei aivan laakereilla levätä kuitenkaan täs ja tilattu paketti lähtee seuraavaan toimitukseen tuli tieto mutta ei tule sisältö miulle mut mie tilasin yhden asian hyvää hyvyyttäni :)

Rahaakin täytyykin säästellä koska apinat laskee asumistukea ahneuttaan kesäkuun alusta lähtien -_- idiootteja ne ja ne jotka äänesti ne tuonne. . Tämä on kylmä totuus ja monet kärsii. . :/

Nyt eletään tämä ilta vain ei muuta :) ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.