IRC-Galleria

Valvonut koko yön ja miettinyt...Keskiviikko 23.09.2009 10:29

Jos se nainen tosiaan inhoaa mua niin paljon etten saa edes tulla samaan tilaan bändin poikien kanssa mikäli rouva on paikalla, niin mitä se mua hetkauttaa? Inhotkoon mua sydämensä kyllyydestä (vaikken kyllä vieläkään tajua mitä oon tehnyt ansaitakseni moisen vihamielisyyden...epäilen mustasukkaisuutta vaikka siihen ei koskaan ole ollut mitään aihetta, mutta valitettavasti jotkut naiset eivät näe metsää puilta).

Inho on sentään tunne. Mulla ei ole minkään sortin tunteita kyseistä henkilöä kohtaan,olen täysin välinpitämätön häntä kohtaan, ja parasta siinä on se että meistä kahdesta minä olen se joka on vapaa eikä kuluta voimavarojaan täysin turhaan kiukutteluun.

Tietysti muutama asia on muutunut. Ennen pidin kyseistä naista kivana ja mukavana henkilönä mutta eilinen sai aikaan sen että ko henkilö on mulle täysin yhdentekevä. Toinen asia mikä on muuttunut, on se, etten todellakaan ole varma haluanko jatkaa D'partmentin laulajana.

Ja kyllä, edelleen sattuu ja olen loukkaantunut.Ei ollut tytöllä edes pokkaa ilmoittaa itse kantaansa, laittoi toisen henkilön asialle. Mutta samapa tuo.

Enkä mä kaipaa hyväksyntää joltain pikkusielulta, mulla on omat ystävät ja kaverit jotka eivät koskaan loukkaisi mua tuolla tavalla vaikka mikä tulisi.

Täytyy nyt vielä miettiä tuota bändihommaa. Ja mikäli päätän etten jaksa olla syntipukki, niin ei mun tarvitse odottaa kolmea päivää kauempaa kun mulla on jo uusi bändi. Tähän mennessä olen kieltäytynyt tarjouksista. Saa nähdä kieltäydynkö enää.

Täytyy vielä mainita että eniten loukkasi ehkä se, ettei yksikään bändin pojista ollut mun puolella, ei edes yrittänyt puhua mun puolesta. Mut työnnettiin syrjään ja jätettiin ulkopuolelle.

Jokainen voi itse päätellä itä se kertoo kundeista.

Ja se herättää myös yhden kysymyksen. Kuvittelevatko ne että mäolen itsestäänselvyys? Ai niin, mutta mähän olen vaan laulaja, ei mun ideoita tarvitse noteerata kun biisejä tehdään ja sovitetaan. Ehkäpä aika vaihtaa bändiin jossa minäkin olen tasavertainen muiden kanssa enkä vaan se joka laitetaan laulamaan biisit jotka jätkät tekee kutsumatta mua paikalle. Tai no, tässä tapauksessa KIELLETTIIN tulemasta.

Whatever. Mä alan olla liian väsynyt tähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.