IRC-Galleria

En tiedä tarkalleen ottaen tuon esityksen nimeä (muistaakseni joku 'Kaatopaikka' tai jotain), mutta esiinnyn tässä ja näin ihan btw, tulkaa ihmeessä katsomaan, sillä esitykset on ILMAISIA! :3

https://pakki.salpaus.fi/ajankohtaista/Sivut/Opiskelijoidentanssiteatteriesityssaaensi-iltansa201.aspx

" Tammikuussa 2012 nähdään jälleen Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden tanssiteatteriesitys, joka on koostettu tanssiteatterikurssilla. Esitykset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Esitysajat ovat:

– perjantai 20.1. klo 18
– tiistai 24.1. klo 18
– torstai 26.1. klo 13.

Esityspaikka on Koulutuskeskus Salpauksen Kulttuurikeskus (Svinhufvudinkatu 2 E, Lahti).

Esityksessä nähdään näyteltyjä osuuksia sekä tanssinumeroita. Rakkaustarina etenee selkeän juonen mukaisesti.

– Esityksen teemat, hahmot ja idea ovat kehittyneet yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat saivat raamit valmiina, mutta ovat vaikuttaneet jokaiseen kohtaukseen itse, kertoo teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Viippola.

Esiintyjien lisäksi tanssiteatteriprojektissa on mukana useita opiskelijoilta ympäri Salpausta: kosmetologiopiskelija tekee opinnäytetyönään esiintyjien maskeeraukset ja vaatetusalan opiskelijat tuunaavat esiintymisasut. Audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat huolehtivat valotekniikasta ja graafisen suunnittelun opiskelijat käsiohjelmista ja julisteista. Myös tilanrakennuksen opiskelija tekee projektiin opinnäytetyönsä.

Tanssiteatterikurssi on Salpauksen opiskelijoille ilmainen. Viime vuonna kurssilla oli viisi opiskelijaa, tänä vuonna jo 16.

– Tausta-ajatus on, että eri alojen opiskelijat tapaavat toisiaan, ja näyttää siltä, että yhteishenki on jo löytynyt. Myös intoa ja draivia riittää, kertoo teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Viippola. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.