IRC-Galleria

Haastettiin..Torstai 09.02.2006 13:27

Jodiel haastoi mut :D

Haaste: tehtävän anto, paljasta 5 asiaa joita pelkään!

eli paljastan 5 asiaa joita pelkään ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:

1.Pelkaan kaikenlaisia hyonteisia,on se sitten sopo leppakerttu tai pistava ampiainen,ni ma kiljun jos sellanen koskee muhun..(sokerimurkkuja ei lasketa)...Pystyn kylla kattoo ja ihastella leppakerttuja tai muita hyonteisia,mut jos ne tulee kadelle,ni viskaan akkia pois..

2.Pelkaan etten koskaan paase opiskelemaan sellaseen paikkaan johon oikeesti haluan!...Ku lukiossa ois tajunnu et yo-papereilla on suurempikin merkitys...Suomessa ei oo viela tarpanny,nyt kokeillaan onnea Tanskassa.

3.Pelkaan soittaa virallisia puheluita.Se on ollu ikuinen onkelma..Pienena pyysin aina aitilta etta se soittais kaikkialle mun puolesta.Loppujen lopuks se sano etta oon jo niin vanha etta pystyn soittaa itsekin..!nykyaan soitan kylla itse,mutta ennen puhelua kadet tarisee,ja mietin aina valmiiksi mita pitaa sanoa..

4.Pelkaan tulevaisuutta.. Mita musta tulee,mita muista tulee? missa asun? kenen kanssa? minkalainen paikka maailma on?Parjaanko elamassa? Parjaako muut laheiset? niin paljon kysymyksia,ja taytyy vaan toivoa parasta <3

5. Pelkaan etta jollekin laheiselle tapahtuu jotain,kun olen itse kaukana...

Taa haaste olikin yllattavan vaikea...Tossa kuitenkin nyt ne jotka ekana tuli mieleen.Varmasti niita ois lisaakin :D

Haastan seuraavat ihmiset:

Julia-_
tytt1
SuVi\|\
Cazzz
lda_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.