IRC-Galleria

viikonloppu<3Maanantai 02.03.2009 14:07

Jumaliste, oltiin siis viettämässä rentouttavaa mökkiviikonloppua kummitädin perheen kanssa. Ja paskat se kyllä mikään rentouttava ollu! Thank god ettei tänää oo kouluu, en ois niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin millään jaksanu! Joka paikkaan sattuu ja väsyttää. Ihmettelen kyl et kuin heräsin näin aikasin. No ottaen huomioon että menin kyllä nukkumaan jo joskus 10-11 aikaa, mikä ei oo ollenkaan normaalia mulle :o

Enivei, on pakko myöntää, että oli huippukiva viikonloppu. Thank u all<3 Ei muuta voi odottaakaan ku tolla porukalla menee. Kaikki vaa aina sekoo iha huolel. Sais hyvän reality sarjan aikaseks tost touhusta. :'DDD Eikä heikkohermoisia suositeltais sitä kattomaankaan.

Ja että jooo miksköhän mulla o paikat ihan paskana? Urheilin. Lauantaina oltii rinteessä 11-17 ja eile jostai 11-14 tai jotai toho suuntaa. Ja minkäs teet, ku laskettelemas on mukana joku proo joka osaa kaikkee ja meikä on, että no kyllähän mäki osaan jos toiki. Hyppyriin noi ei mua saanu mut halfpipe ja putki, tai mikä liekään olikaan, tuli kokeiltuu. Ja voin kertoo et olin surkee. Kaaduinki nii mukavasti et häntäluu on aivan tajuttoman kipee. Eniten sattuu ehkä käsiin. Tohon käsivarteen. Ei olemattomaan habaan, eikä ranteisiin ku siihe välille. En oo ees tyylii tienny et siinki o jotai lihaksii.

Lauantaina käytii sit kans vähän saunomas ja grillailtii. Perjantaina pelailtiin aliasta ja meitsin ja saben tiimi oli ylivoimasen paras.

Ton viikonlopun jälkee tarvii hermolomaa vähintään sen päivän. Aikaa palautumiseen, joten kiitos koulu ku sua ei oo tänää. Vaikka kylläkin ois ehkä aiheellista käydä siel tulostaa kuvia, että voisin mennä työharjottelupaikkahaastatteluun. Mutta paskat mä tänään koulua stressaan. Otan chillisti. Vapaapäivä<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.