IRC-Galleria

happy dayKeskiviikko 04.03.2009 18:39

Olin eilen ihan rätti_puhki_poikki_väsyny, ku pääsin arezilt kotiin, joskus myöhään. Vaikka olin syönykki PUOLTOISTA TUNTIA fetasalaattia ja herkkupatonkeja ja supermaukkaitaviinirypäleitä ja arezin äitin tekemää riisii (arezin äiti tekee parasta riisiä!)

Kotona kellahdin heti toho yläkerransohvalle ja tsekkasin silmät kiinni siinä telkkaria 4 asti yöllä, jollo mulla tuliki kylmä ja otin vaa peiton ittelleni. 6 aikaa heräsin uudelleen, edelleen päällä eilisen päivän meikit ja vaatteet. Ajattelin että no voihan video, puolentunnin päästä pitää herää kouluun ja lompsin omaan huoneeseeni nukkuu. ja kelailin, että kuinkakohan rampana huomen liikun ku sohval goisannu hela natten. No onneks kuiteki muistin, että meil o just hyvät sohvat.

Sitte se herätyskello soikin.

Koulussa aamusta heti soitin studio NIPAAN (hmmmm....) ja sovittiin sen pääjehun kanssa, että meen näyttää portfoliooni sinne, josko pääsisin työharjotteluun.

Mesta oli jossai pakilan/paloheinän holleilla, mutta loistavalla navigointi taidoillani ja suuntavaistollani löysin sinne heti ygösel! juuhuuu :D

Sielä sitte jutskailtii ja tää heppu tsekkas meitsin portfolion ja tyylii tyrmäs jok'ikisen kuvan... Rakentavalla kritiikillä kuitenki, just sellasella mitä haluuki saada. Ja tajusin, et kuin paljon mulla onkaan opittavaa! Mesta näytti muuteki just jeessiltä ja olin iiiiha fileis, et kumpa pääsisin sinne! Keskittyvät nimenomaan studiokuvauseen ja kuvaavat ihmisii. myös niiku ulkoilmas ja tällee, hääkeikkaa, koulukuvaust jnejne. KUULOSTI NIIN LOISTAVALTA!

JA KUINKA KÄVIKÄÄN! MEIKÄ PÄÄSEE SINNE TYÖSSÄOPPIMAAN! Melkee hyppäsin pois pöksyistäni, ku nää oli et joo tervetuloa vaan! IM SO HAPPY! :)))))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.