IRC-Galleria

3 farkut ja 16 gigaa.Tiistai 17.03.2009 15:21

Tänää on ollu kumma päivä!

heräsin aamulla ja torkutin tajuttoman kauan, sit jassu tuli möykkää ja suututti mut ja olin kauheen vihanen. äitiki tuli jotai ärsyttää ja päätin jäädä himaa angstaa.

sitte vähä relaxasin ja rauhotuin ja mietiskelee mitä pukisin tänää ja aattelin laittaa ne hilfigerin farkut. noooo etin niit kauheesti ja löysiki ne pestyiden vaatteitten pinosta. Rupes vituttaa ihan huolella, koske ne pirun farkut on kauheen kireet ja niit pitää venytellä enne ku ne menee kunnolla päälle. (toisaalta vois laihduttaakkin, muttakun nää jää pohkeista kiinni, että joooo...) sitte raivosin, ku en jaksanu millää tunkee niit päälleni. Puin jotai muuta ja lähin shoppailee uusia farkkuja, ku raivostutti.

Näinkin juuliaa bussissa, joka o JCssä työharjottelus ja menin sinne tsekkailee. En ostanukkaan farkkuja vaan liivin. sellasen perusmustan. sitte jotain pyörin itikses ja kävin anttilast ostaa 16GBn muistitikun 25eurol. Nimesin sen Pepeksi.

Tän jälkee lähin roihupellon teollisuusalueelle sinne leen ja leviksen outlettiin. Siel vierähtiki tovi ja myyjä oli mukava ja toi kokoajan lisää ja lisää ihania farkkuja. Kävelin kaupasta ulos 3 farkut mukana. 45euroo makso kalleimmat. Hyvä diili. äitiki varmaan tykkää, ku maksoin sen pankkikortilla.

Sitte soitinki isille, että tuu viemää mut kouluun. Ja se tuli. On tää päivä sittekin kiva! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.