IRC-Galleria

Jaraid

Jaraid

loves ninjatyttö<3

Selaa blogimerkintöjä

EmmiltäPerjantai 19.09.2008 01:51

1. Listaa asioita 16 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

Täytyy ensiksi sanoa heti, ettei ole mitään sellaista asiaa, mitä en voisi toiselle sanoa.

1. Käyttäytymiselläsi teet hallaa muille ja lopulta itsellesikin. Et itse ymmärrä tätä, vaan jatkat edelleen ajattelemattomuuttasi, josta kaikki kärsivät, etkä vähiten sinä itse. Et ole tyhmä, mutta käyttäydyt kuin typerys.

2. Olet omalla tavallasi yksi ilkeimmistä ihmisistä, jonka tiedän. Hetkessä kiltteytesi muuttuu ilkeydeksi. Et ajattele juurikaan mitä sanot ja missä tilanteessa. Tiedän, ettet ole pohjimmiltasi ilkeä, mutta et osaa muuttaakaan suoruuttasi. Rakastan hymyäsi, mutten todellakaan pidä luonteestasi.

3. Olet vaikuttanut elämääni hyvin paljon ja vaikutat edelleen. Tapasi huolehtia läheisistäsi on yksi kadehdittavimmista piirteistäsi. Joskus kuitenkin suojelet lähelläsi olevia ihmisiä liiaksikin. Haluaisin olla luonteeltani enemmän sinun kaltainen, joskaan en täysin samanlainen.

4. Olet näyttävä ihminen ja perusluonteeltasi erittäin iloinen. En ole nähnyt koskaan surullista puoltasi, sillä haudot pahaa olo sisälläsi, vaikka kuuntelijoita löytyisi. Avaudu enemmän, niin ihmiset näkisivät sinut avarammin. Jokaisella on oikeus olla surullinenkin.

5. Kunnianhimosi on oksettavaa. Tahdot aina olla sellaista, jonka tiedät olevan melkein mahdotonta. Tarpeesi päteä joka asiassa loukkaa muita, koska et osaa kunnioittaa edes niitä kaikkein lähimpiä ihmisiä, joita ympärilläsi on.

6. Olet liian omistushaluinen, joskin asia on muuttunut hyvin paljon myönteisempään suuntaan. Rakkautesi muita ihmisiä kohtaan on jotain niin hienoa, ettei kukaan ihminen maailmassa voi vastaavaa omistaa. Toivon, että pysyt aina lähelläni, sillä voin oppia sinulta hyvin paljon.

7. Välitin sinusta hyvin paljon ja välitän toki edelleenkin, mutta samanlaista kunnioitusta ja luottamusta tulet tuskin koskaan minulta saamaan, mitä ennen oli. Tapasi jättää ystäviäsi huomioimatta on järkyttävää. Et taida todellakaan arvostaa sitä, mitä muut ihmiset ovat valmiita tekemään ystävyytesi eteen, mutta joutuvat kerta toisensa jälkeen huomaamaan, ettet arvostakaan heitä lainkaan. Kenen olkaa vasten itket pahan mielen yllättäessä, kun menetät ystäväsi unohtamalla heidän olemassaolonsa? En vaadi vastapalveluksia, mutta haluaisin sinun

8. Et ole enää niin läheinen, kuin olit joskus ennen. Toivon, etten koskaan tule menettämään sinua. Olen todella kateellinen siitä, että olet niin onnellinen. Toivon, että onnesi kestää ikuisesti!

9. Kunnianhimosi, menestyksenhalusi ja tapasi käyttää aikaasi hankaa välejämme. Mikäli asiat menevät samalla tavalla jatkossakin, erkanemme kokonaan. Viihdyn kanssasi aina kun näemme, mutta sitä tapahtuu aivan liian harvoin.

10. Et ymmärrä, missä tilanteessa voi mitäkin tehdä. Tunnen liian läheltä seuraamukset, joita tavoillasi aiheutat. Olet mukava ihminen, kun sinulla on hyvä päivä. Pahan päivän sattuessa kenelläkään ei ole kivaa, sillä purat pahan olosi vääriin asioihin ja vääriin ihmisiin.

11. Olet esikuva jo pelkällä olemuksellasi. Ei tarvita välttämättä juurikaan sanoja, vaan jo teoillasi ja käyttäytymiselläsi saat ihmiset ajattelemaan. Jos olisit ollut vaikuttamassa lapsuuteeni, olisin toisenlainen, kenties parempi ihminen.

12. Olet upea ihminen. Toivoisin sinulla olevan vahvempia, omia mielipiteitä. Kallistut liikaa muiden ihmisten mielipiteisiin, enkä usko, että olet aina täysin samaa mieltä heidän kanssaan. Sano rohkeammin todellinen mielipiteesi.

13. Keskityt vain niihin, joista sinulle on eniten hyötyä. Et ymmärrä arvostaa muiden tekemää työtä, jos et usko heihin.

14. Emme ole nähneet moneen vuoteen, mutta uskon sinun olevan edelleen se sama tuttu heppu, joka olit silloin ennen. Joissakin tilanteissa välinpitämättömyytesi häiritsee todella paljon. Enkä ymmärrä yleensä puoliakaan siitä, mitä minulle tarinoit puhelimessa.

15. Välinpitämättömyys. Se on sinun suurin heikkoutesi. Mieti ensin seurauksia, vasta sitten sitä, mitä teet. Tehtyjä asioita ei saa tekemättömiksi, miksi siis hätiköidä? Toivon sinulle aina menestystä ja onnea elämässäsi. Toivon, että näkisimme taas pian!

16. Kukaan tässä maailmassa ei voi ymmärtää sinun merkitystäsi minulle. Olet uskomattoman tärkeä ihminen, jota ilman, en pärjäisi tässä maailmassa. Sinuun voi aina turvata, kun on paha olla, etkä koskaan väsy kuuntelemaan. Jos sinusta pitää huonoja puolia etsiä, niin se, että emmit liikaa joidenkin asioiden suhteen. Tietyissä asioissa kuuluu toimia vain tietyllä tavalla, joten seuraa vaistojasi ja toimi. Asioihin ei pysty vaikuttamaan loputtomasti. Rohkeutta ja järjenkäyttöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.