IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Mooi MOiiTiistai 06.11.2007 20:43

No niin sitten lauantaina kaikki rakkaat ystävät voivat ilmoittautua juhlimaan jenskun ns. läksiäisiä..Maanantaina lähtö tampereelle äitin helmoihin yheksi päiväksi ja sitten keskiviikko aamuna lento oman kullan luokse jenkkeihin.
sieltä olisi tarkoitus tulla pois joulukuussa että silloin viimeistään nähdään ellei sokeiksi tulla.
mutta laittakaapa infoo ketkä tulee niin keksitään porukalla jotai helvetin kivaa :)

Jännää...Tiistai 12.06.2007 21:43

Hui...huomenna on sitte miun eka peli..jänskää niin suunnattomasti että oksat pois..
ja mikä erittäin positiivista minun työviikkoni on jo mekein puolessa välissä ja kohta pääsen muuttamaan mikä niinku on oikeesti ihan kaikista parasta..isoon hienoon kaksioon ja vielä ihan minun murujen naapuriin :) On kyllä myös pientä ressinpoikasta sen muuten suhteen kun koko ajan pitäs pakata ja tehä jotain ja auta armias kun se muutto tulee niin on meinaa ressikerroin jossan sadassa, mutta ei se mitään..hillitään vaikka muutamalla makoisalla siiderillä :)

joo-o...Keskiviikko 06.06.2007 15:58

nyt se sit saatana alkaa, mun 10 pvän työputki..ei sosiaalista elämää ei aurinkoa ei mitään.vaan pelkkää läskin myymistä..oikeen innostus huokuu minusta, vai mitä? no ajatellaan positiivisesti en ainakaan pala kun en pääse aurinkoa ottamaan, saati juomaan terasseille kuplivaa kylmää ihanaa siideriä, en pääse kastelemaan talviturkkia pois ihanalla auringonpaisteella, en pääse peleihin enkä kaikkiin reeneihin..ja kaiken kukkuraksi tulee pikkasen kiire pakata kun tosiaan se muutto sen mun ihanan miehen kanssa on kohta. Ihanaa eikö totta, on se niin mukava mennä töihin..suosittelen :) (saatana)
« Uudemmat - Vanhemmat »