IRC-Galleria

Jessu 10.v:Tiistai 01.07.2008 18:56


25.2.-98
Moi!
Unohdin kertoo, et mä oon ottanu äidin rahakulhost rahaa! (Titan&Petran kaa!) Äiti ei tiedä siit! Ennen (vuossitte) ku mä tein sitä ni mä jäin kii! Mut nyt en oo ainakaa viel jääny! Sit mä oon menny monta kertaa (Titan ja Sannan kaa) pummilla bussil! Ja oon Titan kaa monta kertaa ostanu niil rahoil kaikkee! Sit me ollaa menty (ilman rahoja) salaa Kapsalle! Ja linja-autoasemalle! (Metsästämään poikaystävii) Tital on taas chatista semmone 12:wee Tuomas (Tumppu!) Se tekstailee+soittelee sen kaa! ne on yrittäny sopii treffei! Mut molemmat jänistää! Ei muuta!
T: Jessu

21.5.-98
Musta tuntuu, että Hennal on alkanu NE..
Meillä oli koulussa just joku SEKSIvalistus.

3.6.-98
Tänään oli ihan vitun paska päivä! Mun huoneest lähti langaton puhelin pois (ainaki vähäks aikaa) ja sain sen vast viikko sitte. Arvaa vähäks vituttaako? Mäkin olin kyl tosi kauhee! Mä harkitsin jo itsarii, en ees tiiä saanko sitä takas!

22.6.-98
Eilen illalla, ennenkuin isi ja Meeri oli lähtenyt ni meidän veneen viereen tuli joutsen! Sitte yhet nuorisohumput ojenteli käsiään ja sano kaikkee, tuu hakee ruokaa!

23.6.-98
Moi! Tuolla känniläiset soittaa ja laulaa! Hihihih. Me oltiin Jonnen kaa just soutelemassa kumiveneellä. Tuol yx humppu kusi laidan yli. Hyi.

26.7.-98
Mä rakastan eniten äitii, tokaks Jonnee ja kolmannex Jaanaa ja neljänneks isii.

6.8.-98
Moi! Me ollaan Hesas isin siskon luona eikä me päästä pois ko auto o rikki! IHANAA!
Ens viikol alkaa koulu! IHANAA!
Mä haluisin poikaystävän!
Mun kummitäti Pirjo oli yötä Teemulla viime viikon to-su! Äidin ja isin kommentit "JAAHA, JAAHA" Pirjo ja Teemu ei seurustele vakituisesti.

29.10.-98
Sorry, etten oo kirjottanu, mulla on nimetönkipee. Tänää vedin röökii Anitan kaa (poskareita) linja-autoaseman takana. HYI HELVETTI, miten pahaa se on. Ja mull on se nimetön kipee six, koska mä jätin sen Sannan oven väliin ja sattuu perkeleesti. Mull on yskä!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.