IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Kuten on selvää, on ryyppääminen hauskaa, ja sen voi helposti pilata sillä, että joku/jokin ei olekaan niin hauskaa. Tähän on onneksi ratkaisu, joka voi selkeästi helpottaa ei-toivottujen tapojen ilmenemistä: Nimittäin 7 ryyppykaverin pilaavaa syntiä.

Seurustelu: Seurustelu on ehdoton maanvaiva, ja yksi suuremmista ensisijaisesti vältettävistä synneistä. Vaikka mitä tapahtuisi, ei missään tapauksessa tulisi seurustella, sillä seurustelu vie ajan ryyppykavereilta, ja pahimmillaan voi jopa estää ryyppäämistä, vaimon vaatiessa perhe-iltaa tms. Seurustelu on myös epäterveellistä, ja saattaa olla haitallista hiuksille. Monet ryyppykaverit ovat muuttuneet tavallisiksi tylsiksi ja vältteleviksi pulliaisiksi seurustelun johdosta, ja ovat myös taipuneet äärimmäiseen epäsosiaalisuuteen, ja tämä, jos jokin on vaarallista ryyppykaverille.

Angstailu/murehtiminen: Tämä on myös hyvin rasittavaa. Kun muuten niin iloinen, ja hauska ryyppykaverisi ryhtyy yhtäkkiä murehtimaan taikka vikisemään täysin turhan päiväisistä asioista (kuten elämäntarkoitus (jota muuten ei ole), politiikka, seurustelu...), on lopputulos pahimmillaan jopa katastrofaalinen. Ketään itseään kunnioittava ryyppääjä/juoppo ei jaksa kuunnella 2 minuuttia pidempään kaverinsa angstaamista, etenkään jos kyseisellä kaverilla on enemmän kaljaa, eikä hän jaa sitä muille. Ketään ei myöskään kiinnosta ruikutus, ja se ei ole myöskään mitenkään ryyppäämisen tarkoitus.

Tressaaminen: Mitä väliä sillä on, että milloin se juominen alkaa, ja milloin mennään Sepon, Einarin, Jaskan tai Ossin luo, tai milloin mennään baariin? Kaikki ajallaan, kukaan ei jaksa tressaamista. Sitä paitsi ei dokaamisessa ole kyse aikataulusta. Jos näin olisi, niin kyllähän siitä olisi sovittu monta tuntia etukäteen, että milloin ollaan kännissä.

Terveys intoilu: Yksi pahimmista. Näin takaat pahimmillaan varmasti, että ryyppääminen loppuu. Miksi helkkarissa sinun pitäisi välittää siitä, että samaan aikaan kun juot, tuhat aivosolua päässäsi tuhoutuu? Ketä kiinnostaa? Sitä paitsi ilman niitä soluja elämäsi on todennäköisesti paljon hauskempaa. Myös juoma-lakko, raittius ja absolutismi kuuluvat tähän vakavaan syntiin. Terveys on vaarallista, ja se muunmuassa on vaarallista hiuksillesi, soluillesi, peniksellesi, mutta ennen kaikkea rakkaalle ystävällesi alkoholille, ja tietenkin ryyppykaverillesi.

Koulu/työ/armeija: Ehdottoman vaarallisia kaikki vaihtoehdot. Vain Pinochiot käyvät koulua, ja ne eivät juo. Ketään ei myöskään kiinnosta, mitä opit tänään koulussa, tai että missä olet töissä, vaan heitä kiinnostaa mitä tänään/eilen opit tv:stä, ja mistä/miten sait tänään alkoholisi. Kaikki 3 ovat myös vaarallisia terveydellesi ja hiuksillesi.

WoW: Tämä karmea itse jumalan luoma, ja kirkon suosittelema pahuuden väline kohtaa voittajansa synnillisyydessään ainoastaan sen suosittelijoissa. Wow saa ihmiset tuhlaamaan rahaa muuhun kuin alkoholiin, saa ihmiset jäämään kotiin ja ennen kaikkea, on vaarallinen hiuksille. Kenenkään ei tulisi joutua Wowin vietteleviin ja petollisiin pauloihin. Ai miten niin petollisiin? Wow tappaa uhrinsa. Välittömästi kun olet saavuttanut 100 levelin ja tehnyt muutenkin kaiken mitä on mahdollista tehdä (kyllä, tämä on mahdollista. Ei uskoisi kun kyseessä on live roolipeli, mutta totta se on!!).

Uskoon tuleminen: Tämä on ehdottomasti pahimpia (tosin niinhän olen sanonut joka kohdassa.) mihin ryyppykaveri voi vaipua. Tämä on pahempi jopa kuin Wow, koska uskoon tulleet pelaavat wowia ja käyvät kiltisti niin koulun, työn kuin armeijankin. Hyvin vaarallinen siis. Parempi olisi, että liittyisit vain muiden hautakiven kaatajien ja kirkonpolttajien seuraan, sillä se on keino, jolla vältät tämän karmeuden.

Miten näitä syntejä voidaan sitten välttää? Se on helppoa: Älä seurustele, älä hanki murheita, käytä paljon rentouttavia ja piristäviä aineita, keksi tuhat syytä miksi aivosolut ovat hyödyttömiä (lue hikipediaa), lintsaa kaikesta, älä ikinä astu pelikauppaan ja älä missään tapauksessa mene omituisiin valoihin, mutta ennen kaikkea, pidä huolta hiuksistasi. Muista aina kysyä ihmisiltä, mitä shampoota he käyttävät.

Otteita OrjattarestaKeskiviikko 15.04.2009 03:18

- Pojathan hoitivat vaan tehtäviään, sanoi Cora. - Olivat meidän turvanamme.
- Juu, mikään ei ole niin hyvässä turvssa kuin kuollut, kivahti Rita vastaukseksi. - Hän oli omilla asioillaan.
- Se oli pelkkä vahinko, sanoi Cora.
- Ei vahinkoja olekaan, sanoi Rita, ja kuulin hänen kolistelevan atioita tiskialtaassa. - Kaikki on tarkoitettua.

*************

Tämä rakastajatar - äitini selitti sanan minulle, hän ei uskonut asioiden salailuun, minulla oli jo nelivuotiaana sukupuolielimistä kertova kirja, jonka kuvat hyppäsivät koholle kun sen aukaisi - tämä rakastajatar oli aikoinaan ollut hyvin kaunis.

*************

Luen nopeasti kun kerran olen saanut tilaisuuden, ahneesti, melkein hyppien, ja yritän ahta mieleni niin täyteen kuin mahdollista suraavaa pitkää nälkäkautta varten. Jos lukemiseni olisi syömistä niin se olisi samanlaista kuin nälkää nähneiden mässäily, jos se olisi seksiä niin se olisi nopea salavihkainen seisomapano jollain peräkujalla.

*************

Komentajan sanat pitävät paikkansa. Yksi ynnä yksi ynnä yksi ynnä yksi ei ole neljä. Jokainen ykkönen pysyy ainutlaatuisena itsenään, niitä ei voi millään keinolla liittää yhteen. Niitä ei voi vaihtaa toisiinsa. Ne eivät korvaa toisiaan. Nick Lukea eikä Luke Nickiä. Pitäisi ei päde.

*************

- Pidättyvyys hellyttää sydämen. Me siteeraamme television myöhäfilmejä, niiltä entisajoilta. Je ne filmit itsekin olivat silloin jo vanhaa kamaa; tuollaiset puheet olivat kotoisin ajalta kauan ennen meitä. Ei edes äitini puhunut sillä lailla, ei ainakaan silloin kun tunsin hänet. Niin ei todennäköisesti kukaan koskaan puhunut tosielämässä, se oli kaikki alun alkaenkin pelkkää tekopeliä. Mutta tuntuu silti hämmästyttävältä, miten kevyesti se kaikki palaa mieleen, se tylsä ja teennäisen hilpeä seksuaalinen kiusoittelu. Nyt huomaan mihin sillä pyrittiin, mihin sillä aina poikkeuksetta pyrittiin - pitämään oma ydin saavuttamattomana, piilossa, suojassa.

*************

Haluaisin olla tuntematta häpeää. Haluaisin olla häpeämätön. Haluaisin olla tietämätön. Silloin en tietäisi miten tietämätön olin.

*************

En voi mistään tietää onko tänä loppuni vai uusi alku: olen antanut itseni vieraiden käsiin, koska en voi sille mitään.
Ja niin minä nousen sisäiseen pimeyteen; tai sitten valoon.

*************

Margaret Atwood

Sanokaa ettei se ole niin, sanokaa.Keskiviikko 25.03.2009 00:27

Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon. Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä. Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias.

http://www.netello.fi/viihde/persoonallisuustesti.php

Kiitos Iltalehti !Lauantai 03.01.2009 02:14

ILOINEN musiikki ja rakkauslaulut laajentavat verisuonia ja ehkäisevät sydänkohtauksia, paljastaa Marylandin yliopistossa tehty tutkimus. Heavy metal -musiikki sen sijaan supistaa verisuonia kuudella prosentilla ja tekee kuulijoista ahdistuneita. Hyvä puoli siinä on se, että sydänkohtaus vapauttaa heidät pian ahdistuksestaan.

Voi lol.

Mä oon tuntenu itteni kauheen poissaolevaks jo jonku aikaa. Seuraan elämääni sivusta enkä tee mitään. Nukun suurimman osan vapaa-ajasta ja oikeastaan muustakin ajasta vaikken siltä näytäkkään. Mikään ei tunnu miltään ja hengitän, koska se on suhteellisen automaattista. Jos ei hermosto sitä säätelisi niin varmaan lopettaisin. En jaksaisi, liian uuvuttavaa.
Harva hetki saa minut takaisin itseeni ja toimimaan niin, että itsekin huomaan ja muistan tehneeni jotain. Miksi sen pitää olla niin harvinaista? Mikä on mennyt pieleen ja missä? Haluaisin välittää ympäristöstä ja muista enemmän, mutta en jaksa. Koen ajatukseni ristiriitaisiksi, yhtä aikaa haluan välittää ja olla välittämättä. Miten se voi onnistua? Ajatukseni ovat ketjukolarissa ja minä irtautunut itsestäni. Miten tästä voi jatkaa?

Puolikuu - Ota minut nyt (Kiitos Sissi!)Keskiviikko 06.08.2008 03:48

Puhu mulle jotakin
Pimeässä parempi on sotakin
Mielelläni miten hulluuteni pois jakaisin

Olen valvonut iltoja äks ja montako yytä
Näinä tuskani tunteina etsinyt itsestä syytä
olen parannusta tehnyt ja luopunut taas tupakoista
Mitä palkaksi saanut oonkaan kaikista noista

....

Puhu mulle jotakin
Pimeässä parempi on sotakin
Mielelläni miten hulluuteni pois jakaisin

Olen täyteen kirjoittanut nämä vihkot ja kankaat
Mutta mieltäni ain sinä vain vieläkin hankaat
Nämä erheet ja paljon niin paljo muutakin roskaa
Ne ei mielestä tästä pois mene milloinkaan
« Uudemmat - Vanhemmat »