IRC-Galleria

Jensuiitta-

Jensuiitta-

don't stop next to me.. just keep walking!

[Ei aihetta]Lauantai 06.10.2012 20:15

Perus päivä taas käynnis. Vituttaa nii helvetisti!! si asioita selvii..
Elikä just tos selvis et ex on "verivihollisen"/ kiusaajan kaa yhes. Joka ylisti yhessä vaiheessa ettei vie toisten kundeja.. Täs tää taas nähään..
Vaikka ei se mun kundi oo enää... mut ex. Kaikki tietää et jos vaikka ex viedään ja sen tekee joku jonka tuntee ni se tuntuu helvetilliseltä.
Ihan ko sydän revittäis irti rinnasta Ja eniten siin vituttaa et jätin elämän rakkauteni sen takii et porukat ei antanu mun olla kyseisen kundin kaa.. Koska kundi oli tehny tyhmyyksii esim. hakannu äijän. janporukat luulee että se tekee mulle jtn. mutta kun kysyin kundilta asiasta hän sanoi ettei ikinä voisi tehä muijalle mitään ja se kun hän oli lyönyt sitä äijää hän oli ollu kännissä ja puolustanut naista koska mies oli yrittänyt tehä naiselle jotain. Hän oli putkassa asian takia. Ja on kärsinyt asiasta jo.
Ja minun sähläyksieni jälkeen... Huoh..
KUKAAN KUN EI OLE TÄYDELLINEN!!
Miksi niin moni luulee niin?? Ymmärrän porukoita kyllä että ne pelkää mun puolesta mut munpa on elämä.. ei ne sais päättää mun poika ystävää!
Mä en anna tätä ikinä niille anteeks!!
Ne pilaa mun elämän säätelemällä sitä!
Ja oon ala-ikänen viellä mut hei oon 15v ja meille kuuluu yksityisyys jo!! Ainakin pienin määrin! Vai oonko käsittäny taas väärin? Oikaskaa jos olen väärässä. Muuten en ikinä opi... Olisi kiva oppia tekemään asiat sillee milt itestä tuntuu eikä porukoitten pillin mukaan...
Mut minkä ikäsenä se onnistuu!?
Täysikäsenä ainakin.
Mutta eikö yhtään aikasemmin? :o
MUN SYDÄN ON PALASINA EIKÄ SITÄ VOI KUKA TAHANSA KORJATA!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.